Σίσσυ Χρηστίδου: Η απόλυτη αλλαγή στην εικόνα της! Το ταξίδι με το σκάφος και οι μαγικές στιγμές της
Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: Η απόλυτη αλλαγή στην εικόνα της! Το ταξίδι με το σκάφος και οι μαγικές στιγμές της

Μετά από μια απαιτητική σεζόν με δυσκολίες τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό μιας που βρέθηκε αντιμέτωπη με τραγικές στιγμές της επικαιρότητας η Σίσσυ Χρηστίδου απολαμβάνει ο καλοκαίρι της.

Ολοκληρωτική είναι η αλλαγή στη ζωή της και αυτή ξεκίνησε με την απόφαση που πήρε να χάσει τα κιλά που ενδεχομένως τη ενοχλούσαν. Και το κατάφερε αυτό η Σίσσυ και εύκολα κανείς πλέον αντιλαμβάνεται πόσο όμορφα νιώθει.

sissychristidou_360143142_1013266099693468_2800027150650734923_n.jpg

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του Mega πρόσφατα ανέβασε στο Instagram της ένα φανταστικό βίντεο με την ίδια να δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ ενώ η αλλαγή στην εικόνα της είναι εμφανέστατη όσο κι αν οι κακίες «γλώσσες» των social μιλούν για μια εικονική πραγματικότητα.

Η απάντησή της έρχεται μέσα από αυτό το στιγμιότυπο!

https://www.instagram.com/reel/Cuu1ZRFoZRb/

Σχετικά με τα επαγγελματικά της μια νέα σεζόν έρχεται στο Mega

"Το MEGA με μεγάλη χαρά ανανεώνει τη συνεργασία του με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια που άλλαξε τα Σαββατοκύριακά μας μέσα από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή της «Χαμογέλα και πάλι!» θα συνεχίσει να μοιράζει το πιο εγκάρδιο χαμόγελο της ελληνικής τηλεόρασης.

SISI.jpg

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανήκει στο δυναμικό του MEGA από το 2021 και έχει καταφέρει να συνδυάσει πολύ εύστοχα την ψυχαγωγία με την ενημέρωση, αγγίζοντας με προσοχή και ευαισθησία πολλά φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας. Έχει αποδείξει ότι ασχολείται σε βάθος με ζητήματα που απασχολούν την κοινή γνώμη και τα αναδεικνύει βασισμένη στη σωστή έρευνα της δημοσιογραφικής της ομάδας, δείχνοντας εμπιστοσύνη και σεβασμό στους συνεργάτες της.

Με πηγαίο χιούμορ, έξυπνο σχολιασμό, μοναδική άνεση στις συνεντεύξεις, καλά αντανακλαστικά και ένα από τα πιο φωτογενή πρόσωπα της μικρής οθόνης, η Σίσσυ Χρηστίδου συνεχίζει να ανήκει στο δυναμικό του MEGA.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: BARKING WELL MEDIA", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved