Πάνια - Καρβέλας: Η σπάνια φωτό του γιου τους, Ανδρέα με τη Σοφία  - Δες πόσο έχει μεγαλώσει!
Showbiz

Πάνια - Καρβέλας: Η σπάνια φωτό του γιου τους, Ανδρέα με τη Σοφία - Δες πόσο έχει μεγαλώσει!

Μια υπέροχη και πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον αδερφό της, Ανδρέα πόσταρε η Σοφία Καρβέλα.

Η Σοφία αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και φυσικά πρώτος προορισμός της είναι η Αθήνα οπού και επισκέφτηκε τον αδερφό της, Ανδρέα.

Μπορεί η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας να έχουν τραβήξει δρόμους χωριστούς με τον συνθέτη να έχει ήδη φτιάξει ξανά τη ζωή του με την Έλενα Φερεντίνου και τον γιο τους, ωστόσο οι σχέσεις τους είναι πολύ στενές.

karvelas-(3).jpg
6687479

Ο Ανδρέας Καρβέλας ακολουθεί τα καλλιτεχνικά βήματα του πατέρα του και όπως θα δεις έχει μεγαλώσει πολύ. Στα 16 του χρόνια ο γιος της παρουσιάστριας δείχνει να έχει πάρει χαρακτηριστικά και από τους δυο γονείς του και είναι ένας κούκλος!

Δες τις φωτογραφίες

Σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη η Αννίτα Πάνια αρνήθηκε με κομψό τρόπο να απαντήσει σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου για τον γιο της. «Ο Αντρέας είναι ο Αντρέας κι εγώ είμαι η Αννίτα. Και ο Αντρέας δεν πολυγουστάρει να ξέρει ο κόσμος τι αισθάνεται αυτός. Οπότε, να πούμε τίποτα άλλο…», είχε πει.

Άλλωστε πάντα το ζευγάρι –μέχρι που ο ίδιος πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με τα social media – κρατούσαν τις στιγμές με τον γιο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved