Night out για την Ελένη Φουρέιρα! Το co-ord set που επέλεξε  φοριέται από νωρίς το πρωί
Showbiz

Night out για την Ελένη Φουρέιρα! Το co-ord set που επέλεξε φοριέται από νωρίς το πρωί

Βραδινή έξοδος για την Ελένη Φουρέιρα!

Η τραγουδίστρια πριν από περίπου έξι μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι και είδε τη ζωή της να αλλάζει ολοκληρωτικά. Πρόσφατα μάλιστα επέστρεψε με μεγάλη επιτυχία, κάτι που περίμενε καιρό.

foureira-(2).jpg

Η Ελένη Φουρέιρα δεν έχει εγκαταλείψει ακόμη την πρωτεύουσα για διακοπές, όμως έκανε μια έξοδο βραδινή και στη λεζάντα της φωτογραφίας της έγραψε πως οι καλοκαιρινές της βραδιές είναι οι αγαπημένες της.

Όσο για το σύνολο που επέλεξε;

Ένα υπέροχο ριγέ co-ord set αποτελούμενο από crop Πουκάμισο και ίδια φούστα – παρεό σε μπεζ απόχρωση ενώ το ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα!

Δες την στη gallery

«Είμαι πολύ καλά. Χθες ζήσαμε μια από τις ωραιότερες συναυλίες της ζωής μου πραγματικά. Αυτό που έγινε στη Θεσσαλονίκη, δεν έχω λόγια να στα περιγράψω. Είμαι πολύ κουρασμένη, αλλά πραγματικά ήταν η ποιο ωραία συναυλία που έχω ζήσει. Τρέχω, είμαι μια τρελή. Βλέπω τις κάμερες όλη μέρα, όταν κοιμάται. Ό,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Τα καταφέρνουμε τώρα που έχω tour. Όλα καλά. (Με τον Αλμπέρτο Μποτία) Ο ένας στηρίζει τον άλλον, ξέρεις πως πάνε αυτά», είπε η ίδια σε πρόσφατες δηλώσεις της μετά από συναυλία!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved