Ο γιος του Κώστα Βουτσά, Φοίβος έχει γενέθλια! Οι συγκινητικές στιγμές στο γραφείο του μπαμπά του
Showbiz

Ο γιος του Κώστα Βουτσά, Φοίβος έχει γενέθλια! Οι συγκινητικές στιγμές στο γραφείο του μπαμπά του

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο γιος του Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού, Φοίβος!

Ο μικρούλης κλείνει τα 7 του χρόνια και η μαμά του, του έχει ετοιμάσει υπέροχες στιγμές στο σπίτι.

Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε η Αλίκη Κατσαβού με τους followers της συγκινούν μιας που ο μικρός Φοίβος έσβησε τα κεράκια της τούρτας του καθισμένος στο γραφείο του αείμνηστου Κώστα Βουτσά.

Στο πίσω μέρος, όπως θα δεις και στις φωτογραφίες είναι όλα τα βιβλία και τα χειρόγραφα του ηθοποιού ενώ στο κέντρο δεσπόζει μια από τις πι χαρακτηριστικές του φωτογραφίες.

voutsas-katsavou.jpg

Ο Φοίβος ποζάρει και όσο μεγαλώνει μοιάζει πολύ στον μπαμπά του.

“22.7.2022 Το αγόρι μου έχει #γενέθλια σήμερα! Έκλεισε τα #7
Του ευχήθηκα με όλα τα τραγούδια που ξέρω και με #τούρτα #παγωτό #βανίλια Μαδαγασκάρης από το αγαπημένο μας ζαχαροπλαστείο”, έγραψε η ίδια.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery

«∆εν βλέπει τις ταινίες του πατέρα του, γιατί στενοχωριέται. Μου έχει πει: «Αλίκη, δεν θέλω να βλέπω τον µπαµπά στις ταινίες, γιατί στενοχωριέµαι πολύ», έχει πει η Αλίκη Κατσαβού για τον μικρό Φοίβο ενώ σχετικά με το τι της λείπει περισσότερο από εκείνον, έχει πει πως:

«Μου λείπει το χιούµορ του και η θετική του σκέψη. Ηταν πάντοτε πολύ υποστηρικτικός και µε φρέσκες ιδέες, τόσο για τη δουλειά στο θέατρο όσο και για την ίδια τη ζωή µας, το πού θα διασκεδάζαµε, πού θα πηγαίναµε, πού θα τρώγαµε και πώς θα περνούσαµε πιο ωραία την ηµέρα µας.»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved