Φωτιά στη Ρόδο: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Τζέιμς, μεταφέρει τουρίστες με το σκάφος του
Showbiz

Φωτιά στη Ρόδο: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Τζέιμς, μεταφέρει τουρίστες με το σκάφος του

Μόνο πανικός και αγωνία επικρατούν αυτή τη στιγμή (22/7) στη Ρόδο μετά τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στο νησί και έχει αναγκάσει χιλιάδες τουρίστες να εκκενώσουν τα ξενοδοχεία τους, μερικά από τα οποία βρίσκονται στο επίκεντρο της πύρινης λαίλαπας. 

Ο πρώην Survivor, Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος ζει και εργάζεται μόνιμα στο νησί των Ιπποτών και ασχολείται με τα τουριστικά αφού διαθέτει το δικό του σκάφος με το οποίο οργανώνει πάρτι εν πλω, βρίσκεται αυτές τις ώρες σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, προσπαθώντας και εκείνος, όσο μπορεί να βοηθήσει.

Όπως αποκάλυψε με ανάρτησή του στο Instagram: «Εκκενώνουμε τον κόσμο κάτω από το Mitsis Rodos Maris, το κόκκινό μου σκάφος φορτώνει από την παραλία και τους μεταφέρει σε άλλα πλοία που τους πάνε στην Κάλαθο για να μπουν σε λεωφορεία για Ρόδο».

Ο ίδιος συνέχισε γράφοντας: «Γίνεται χαμός. Παρακαλώ όποιος μπορεί να δίνει νερά στον κόσμο. Κοινοποιήστε το σε άτομα που δουλεύουν σε ξενοδοχεία στη Νότια Ρόδο» έγραψε ο Τζέιμς Καφετζής ο οποίος ζει από πρώτο χέρι τον εφιάλτη που προκαλούν οι φωτιές.

Πράγματι, στη Ρόδο οι εκκενώσεις ξενοδοχείων όπου έφτασε η φωτιά, γίνονται δια θαλάσσης ώστε να μην κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές ενώ χιλιάδες τουρίστες έχουν μεταφερθεί σε κεντρικό σημείο του νησιού, στην αντίθετη κατεύθυνση από την πυρκαγιά προκειμένου να είναι ασφαλείς.

kafetzis.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved