Oι celebrities που βρέθηκαν στη μεγάλη συναυλία των Guns 'N Roses!
Showbiz

Oι celebrities που βρέθηκαν στη μεγάλη συναυλία των Guns 'N Roses!

Από νωρίς βρέθηκαν σήμερα (22/7) οι φανατικοί θαυμαστές ενός θρυλικού συγκροτήματος της hard rock, των Guns 'n Roses στο Ολυμπιακό Στάδιο για να τους απολαύσουν δια ζώσης μετά από πολλά χρόνια. 

Το διάσημο συγκρότημα εμφανίστηκε απόψε στο ΟΑΚΑ μετά από τριάντα ολόκληρα χρόνια από την τελευταία του συναυλία στη χώρα μας και φυσικά η προσέλευση του κοινού ήταν απίστευτη από πολύ νωρίς.

Παρά τα μέτρα που πήραν οι διοργανωτές και την ανακοίνωση ότι λόγω καύσωνα η συναυλία θα ξεκινούσε τουλάχιστον μισή ώρα αργότερα ώστε να έχει πέσει ο ήλιος και να έχει δροσίσει, οι φανατικοί θαυμαστές τους φρόντισαν να βρεθούν από νωρίς στον χώρο για να πιάσουν καλό πόστο ώστε να απολαύσουν απ' όσο πιο κοντά μπορούσαν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Ανάμεσα στους φαν του συγκροτήματος ήταν και ο Σπύρος Μαρτίκας που μαζί με την αγαπημένη του Βρισηίδα Ανδριώτου βρέθηκαν πριν καν αρχίσει να σκοτεινιάζει στο Ολυμπιακό Στάδιο ώστε να βρίσκονται σε καλό σημείο για να παρακολουθήσουν τους Guns 'N Roses στη σκηνή.

Δείτε τα βίντεο που ανέβασαν:

Η Αθηνά Οικονομάκου επίσης βρέθηκε από νωρίς στο ΟΑΚΑ, διακόπτοντας για λίγο τις καλοκαιρινές της διακοπές προκειμένου να ακούσει ζωντανά να της τραγουδάει ο Axel Rose. Δεν ήταν μόνη αλλά μαζί με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο ενώ στην παρέα τους προστέθηκαν αργότερα η Μαριάντα Πιερίδη με τον σύζυγό της, τον γνωστό σεφ Δημήτρη Κατριβέση.

Snapinsta.app_362385714_1308328036427242_7815819355472263946_n_1080.jpg

Ένας καθαρόαιμος ροκάς σαν τον Κωνσταντίνο Καζάκο δεν θα μπορούσε να μη βρεθεί στη συναυλία, έχοντας μαζί του τα δύο του παιδιά, τον Ιάσονα και τη μεγαλύτερη κόρη του Τζένη Καζάκου. Ο ηθοποιός και τραγουδιστής μάλιστα δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τη φωνή του Axel Rose επί σκηνής. Στη συναυλία ήταν επίσης άλλος ένας πρώην Survivor, ο Ηλίας Μπόγδανος ο οποίος ανέβασε στόρι μέσα από το ΟΑΚΑ, να απολαμβάνει το θέαμα με τους καλούς του φίλους, ανάμεσά τους και ο επιχειρηματίας Πέτρος Απαλάκης.

Στη συναυλία όμως βρέθηκε από το Λουτράκι στην Αθήνα και η Έλσα Τόλη η οποία εκστασιασμένη που παρακολουθούσε τους αγαπημένους της καλλιτέχνες ανέβασε το παρακάτω βίντεο:

https://www.instagram.com/reel/CvAqZf7Ifvn/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved