Αντελίνα Βαρθακούρη για τη φωτιά στη Ρόδο: «Κλαίει η καρδιά μου»
Showbiz

Αντελίνα Βαρθακούρη για τη φωτιά στη Ρόδο: «Κλαίει η καρδιά μου»

Με πόνο ψυχής παρακολουθεί όσα συμβαίνουν Αντελίνα Βαρθακούρη όπως βέβαια και όλοι οι Έλληνες μιας και η καταστροφική μανία της φωτιάς δεν έχει έλεος και καίει τα πάντα στο πέρασμά της. 

Η ολονύχτια μάχη με την πύρινη λαίλαπα στη Ρόδο αλλά και η αγωνία τόσων χιλιάδων κατοίκων και πυρόπληκτων τουριστών που αντί να απολαμβάνουν τις διακοπές τους ψάχνουν τρόπους να φύγουν από το νησί, έχουν σοκάρει όπως και οι εικόνες με τα κατεστραμμένα τοπία σε έναν τόπο που είναι στολίδι για τον ελληνικό τουρισμό.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη η οποία ποτέ δεν μένει αμέτοχη σε τόσο σημαντικά γεγονότα ανέβασε μία φωτογραφία που μοιάζει με «γροθιά στο στομάχι» καθώς απεικονίζει ένα ελάφι ανάμεσα σε καμένα δέντρα δάσους που έπεσε θύμα κάποιας καταστροφικής φωτιάς. Και έγραψε «Κλαίει η καρδιά μου».

antelina.jpg

Στη συνέχεια έκανε και άλλη ανάρτηση γράφοντας τους προβληματισμούς της αλλά εκφράζοντας και τη συμπαράστασή της στους πυρόπληκτους:

«Τι να πεις σε αυτούς τους ανθρώπους; Πώς να τους παρηγορήσεις; Πείτε μου ΠΏΣ; Σε ποιον Έλληνα αξίζουν αυτά; Πόσα άλλα να συμβούν για να καταλάβουμε ότι πρέπει να αλλάξουν οι νόμοι τώρα;

Πώς μπήκαν αυτές οι φωτιές; Πώς; Δε μιλάω πολιτικά αλλά ως Ελληνίδα και ως μάνα. Δεν αξίζει σε κανέναν όλο αυτό. Η Παναγία να προστατεύει όλους στη Ρόδο. Η καρδιά μας είναι δίπλα μας. Να προσέχετε».

varthakouri.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved