Φωτιά στη Ρόδο-Σιανίδης στο gossip-tv: «Η Αλεξάνδρα είχε αναπνευστικά προβλήματα. Τώρα είμαστε καλά»
Showbiz

Φωτιά στη Ρόδο-Σιανίδης στο gossip-tv: «Η Αλεξάνδρα είχε αναπνευστικά προβλήματα. Τώρα είμαστε καλά»

Την κόλαση της καταστροφικής φωτιάς στη Ρόδο βίωσαν χθες το βράδυ η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Χάρης Σιανίδης καθώς βρίσκονται στο νησί για επαγγελματικούς λόγους. 

Η όμορφη influencer και ο γνωστός pr man βρίσκονται αυτές τις μέρες στο νησί των Ιπποτών για κάποια εμπορική συμφωνία και όταν ξέσπασε η φωτιά εκείνοι βρίσκονταν στο πολυτελές ξενοδοχειακό κατάλυμά τους το οποίο βρίσκεται στη νότια μεριά της Ρόδου.

Σε καμία περίπτωση χθες οι δυο τους δεν μπορούσαν φυσικά να φανταστούν, όταν άκουσαν ότι είχε αναζωπυρωθεί η φωτιά στο νησί, πως θα βίωναν και εκείνοι δύσκολες στιγμές όπως τόσες χιλιάδες ντόπιων αλλά και τουριστών που περνούσαν εκεί τις διακοπές τους.

7561_ALEXANDRA_PANAGIOTAROY_XARIS_SIANIDIS_362023.jpg

«Περάσαμε πολύ δύσκολα και όταν αρχίσαμε να βλέπουμε τη φωτιά να έρχεται προς το μέρος μας χθες το βράδυ, ανησυχήσαμε πολύ. Παρ' όλο που ήμασταν μακριά, η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική» αποκαλύπτει με αποκλειστικές δηλώσεις του στο gossip-tv ο Χάρης Σιανίδης περιγράφοντας τη δύσκολη νύχτα που πέρασαν μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στη Ρόδο. Και συνέχισε λέγοντας: «Ήρθαν στο ξενοδοχείο όπου διαμένουμε να περάσουν το βράδυ τους πάρα πολλοί τουρίστες όμως με τη φωτιά αρχίσαμε να μην έχουμε ρεύμα, άρα ούτε και κλιματιστικό και η αφόρητη ζέστη σε συνδυασμό με την αποπνικτική ατμόσφαιρα από τον καπνό της φωτιάς έκανε ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα».

Ευτυχώς, όπως τόνισε ο Χάρης Σιανίδης, οι άνεμοι που άρχισαν να πνέουν στην περιοχή τα ξημερώματα απομάκρυναν τη φωτιά προς άλλη κατεύθυνση και πλέον νιώθουν ασφαλείς. «Τώρα είμαστε καλά. Νιώθουμε ασφαλείς αλλά ήταν πολύ δύσκολα χθες το βράδυ» κατέληξε ο γνωστός pr man ο οποίος θα παραμείνει για λίγες ακόμα μέρες στο νησί λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved