Χειλά Φαμέλη: Η Αργυρώ ξεκίνησε τις διακοπές της! Φωτό χωρίς ρετούς & μακιγιάζ μόνο με το μαγιό της
Showbiz

Χειλά Φαμέλη: Η Αργυρώ ξεκίνησε τις διακοπές της! Φωτό χωρίς ρετούς & μακιγιάζ μόνο με το μαγιό της

Μια μίνι διακοπή στα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο της σειράς Σασμός και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπου φύγει φύγει!

Και λογικό αν σκεφτεί κανείς τις απαιτήσεις των επαγγελματικών της υποχρεώσεων και φυσικά τα χρονικά περιθώρια που στενεύουν μιας που ο τρίτος κύκλος αναμένεται να βγει στον «αέρα» αρχές της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

christina_hillafameli_343267396_3398035810463721_7746070196854922134_n.jpg

Κι έτσι μετά το τέλος των γυρισμάτων η αγαπημένη τηλεοπτική μας ηρωίδα, Αργυρώ έφτιαξε βαλίτσες και βρίσκεται ήδη σε έναν μαγευτικό προορισμό. Η ηθοποιός μάλιστα μοιράστηκε με τους followers της τις πρώτες της φωτογραφίες με μαγιό για φέτος το καλοκαίρι κι ένα έχουμε να πούμε. Είναι κούκλα και με κορμί λαμπάδα. Δες τις φωτογραφίες της στις οποίες φυσικά δεν υπάρχει ίχνος ρετούς!

«Άλλος για Χίο τράβηξε
Πήγε
Κι άλλος για ;», έγραψε με τις έτερες συμπρωταγωνίστριες να αναρωτιούνται το… πού!

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί

«Έχω κάνει αρκετά ψυχανάλυση. Βίωσα μία μεγάλη απώλεια σε μία δύσκολη ηλικία, έχασα τη μητέρα μου στην εφηβεία. Μετά ήταν απαραίτητη η ψυχανάλυση. Με βοήθησε να αντιμετωπίσω διάφορα θέματα, όπως οι κρίσεις πανικού που μπορεί να έχουν τα παιδιά σε αυτή την ηλικία. Συνεχίζω να κάνω, είναι κάτι που με βοηθάει αρκετά.

fameli-(3).jpg


Είναι πολύ σκληρό, το σίγουρο είναι ότι μία ημέρα όλοι θα πεθάνουμε. Αισθάνομαι και τυχερή γιατί πολλές φορές σκέφτομαι ότι υπάρχουν παιδιά που δεν θυμούνται τους γονείς τους. Εγώ τη θυμάμαι, είχα μεγαλώσει πια, είχα και σχέση… Η μητέρα μου ήταν ένας άνθρωπος πολύ γελαστός και αισιόδοξος και προσπαθώ να το θυμάμαι αυτό και να είμαι κι εγώ έτσι. Το πίστευε η μητέρα μου ότι θα γίνω ηθοποιός και με έσπρωχνε κιόλας», έχει πει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved