Μπότση: «Μπορεί η φωτογραφία να μη με κολακεύει…», έγραψε και οι επώνυμοι φίλοι της, την αποθέωσαν
Showbiz

Μπότση: «Μπορεί η φωτογραφία να μη με κολακεύει…», έγραψε και οι επώνυμοι φίλοι της, την αποθέωσαν

Έτσι αποθεώθηκε η Τζένη Μπότση στα social media και αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο της.

Πριν από μερικές ημέρες η ηθοποιός έσβησε τα 51 της κεράκια γιορτάζοντας τα γενέθλιά της σε ένα παιδικό πάρτι και κρατώντας αγκαλιά την υπέροχη κόρη της.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας που μοιράστηκε με τους followers της η Τζένη Μπότση έκανε λόγο για μια μη κολακευτική φωτογραφία της και αυτό ήταν αρκετό ώστε οι επώνυμοι φίλοι της να την εκθειάσουν και όχι άδικα φυσικά!

jennybotsi_226998853_4524586830904891_1672103497309481191_n.jpg

«Σήμερα γιόρτασα τα 51 μου σε ένα παιδικό party. Και αν με ρωτούσατε αν το είχα ονειρευτεί ποτε, θα σας έλεγα ΟΧΙ. Όμως ήταν τόσο τρυφερά…άνθρωποι που τους περισσότερους δεν τους ήξερα μου είπαν το τραγουδάκι ενώ η Αλίκη πέρασε τα χεράκια της γύρω από τον λαιμό μου…. Μπορεί η φωτογραφία να μη με κολακεύει αλλά έχει το γέλιο μου, την αγάπη μου, και τη συγκίνηση μου . @elektron_just και @fayum σας ευχαριστώ που μοιραστήκατε τα γενέθλια της Μαριλινας με τα δικά μου, ευχαριστώ για όλα!! Όλοι για έναν και ένας για όλους! Σας αγαπάμε!». έγραψε και δες τα σχόλια των επώνυμων καλών της φίλων.

https://www.instagram.com/reel/Cu-PflUNCb8/

«Όταν αποφασίζω να κάνω διατροφή, τρώω κάθε τρεις ώρες και κόβω τα γλυκά. Πρώτα απ' όλα, περιορίζω αρκετά την ποσότητα λαδιού που θα προσθέσω στο φαγητό και στη σαλάτα. Εμπλουτίζω τη διατροφή μου με περισσότερα λαχανικά και φρούτα, όπως ακτινίδιο και μπανάνα. Ωστόσο, δεν παραλείπω κανένα γεύμα. Τρώω μόνο μαύρο ψωμί και πίνω πολύ νερό. Δεν πέφτω να κοιμηθώ νηστική. Αλλά το βραδινό είναι ελαφρύ, συνήθως γιαούρτι με μέλι», έχει πει αποκαλύπτοντας ένα από τα μυστικά της αφού σε καμία περίπτωση η ηλικία της δεν συμβαδίζει με την εικόνα της έχοντας μάλλον κάνει σύμμαχο τον χρόνο!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved