Ζέτα Δούκα – Μιχάλης Χατζηαντωνάς: Χωρισμός «βόμβα» μετά από δέκα χρόνια σχέσης
Showbiz

Ζέτα Δούκα – Μιχάλης Χατζηαντωνάς: Χωρισμός «βόμβα» μετά από δέκα χρόνια σχέσης

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση χωρισμού της Ζέτας Δούκα και του Μιχάλη Χατζηαντωνά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα On Time και το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Δημήτρη Μαυρίδη το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Δεν είναι πια μαζί ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ζουν σε διαφορετικά σπίτια.

IMG_1417.jpg

Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι κοντινοί τους άνθρωποι γνωρίζουν καλά πως ο χωρισμός είναι γεγονός ενώ οι ίδιοι όπως τόσα χρόνια κράτησαν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή, συνεχίζουν να το κάνουν με σεβασμό στην κοινή τους πορεία.

Η τελευταία κοινή εμφάνισή τους ήταν στα γενέθλια της κόρης τους, Θάλειας που έκλεισε τα 7 της χρόνια στις αρχές Απριλίου.

Φυσικά απόλυτη προτεραιότητα και των δυο η μονάκριβή κόρη τους. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι δεν κατάφερε να ξεπεράσει την κρίση που είχε δημιουργηθεί στη σχέση τους και θεώρησαν πως η καλύτερη λύση για όλους είναι ο χωρισμός, χωρίς ωστόσο κανείς να γνωρίζει αν αυτός είναι οριστικός.

«Ποτέ δεν νιώσαμε και δεν θα νιώσουμε. Δεν έχει καμιά αξία στα μυαλά και στις καρδιές μας. Είμαστε ενωμένοι ούτως ή άλλως για όλη μας τη ζωή. Οπότε δεν υπάρχει κάτι άλλο το οποίο θα μας ενώσει περισσότερο», έχει δηλώσει η ηθοποιός

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved