Δούκα–Χατζηαντωνάς: Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνισή τους - Τι δήλωνε η ηθοποιός για τη σχέση τους
Showbiz

Δούκα–Χατζηαντωνάς: Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνισή τους - Τι δήλωνε η ηθοποιός για τη σχέση τους

Δρόμους χωριστούς αποφάσισαν να τραβήξουν η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας.

Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει ένα κοριτσάκι, σύμφωνα με δημοσίευμα δεν είναι πια μαζί ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ζουν σε διαφορετικά σπίτια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι δεν κατάφερε να ξεπεράσει την κρίση που είχε δημιουργηθεί στη σχέση τους και θεώρησαν πως η καλύτερη λύση για όλους είναι ο χωρισμός, χωρίς ωστόσο κανείς να γνωρίζει αν αυτός είναι οριστικός καθώς απόλυτη προτεραιότητα και των δυο είναι η ηρεμία της κόρης τους.

1675212152905-806991501-64decbb0-zeta-douka-kori-diakopeees-2.jpg

Το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα δεν έκανε συχνά κοινές δημόσιες εξόδους με την τελευταία τους να είναι τον περασμένο Οκτώβριο σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης με την εικόνα τους να μην προδίδει ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση τους.

«Με τον Μιχάλη τη δουλεύουμε τη σχέση. Και ακόμα περισσότερο τώρα γιατί το παιδάκι μας μεγαλώνει, γίνεται και πιο ανεξάρτητο και είμαστε κι εμείς πιο χαλαροί μαζί της. Οφείλουμε να δουλεύουμε, δεν είναι το ίδιο, όσο περνά ο καιρός θέλει ακόμα περισσότερη φροντίδα η σχέση», έχει δηλώσει κατά το παρελθόν για τη σχέση τους.

«Τη Θάλεια τη μεγαλώνουμε με τον Μιχάλη με μία επί της ουσίας φροντίδα και αγάπη, που περνά μέσα από την ελευθερία. Δεν της έχουμε πει ποτέ “Μη φοβάσαι” γιατί δεν θέλουμε να φοβηθεί. Οτιδήποτε λες στο παιδί, είναι σαν να του το βάζεις στο μυαλό», έχει πει η ηθοποιός

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved