James Καφετζής: Την ώρα που βοηθούσε στις φωτιές, κάηκε το αυτοκίνητό του – Η εικόνα που μοιράστηκε
Showbiz

James Καφετζής: Την ώρα που βοηθούσε στις φωτιές, κάηκε το αυτοκίνητό του – Η εικόνα που μοιράστηκε

Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η μεγάλη φωτιά στη Ρόδο ο James Καφετζής δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, που είναι γνωστός για την εθελοντική του δράση, στάθηκε στην πρώτη γραμμή μεταφέροντας με το σκάφος τους κόσμο για να σωθεί από τα σημεία οπού πέρασε η φωτιά.

jamie.kaf_354250893_2184399181747037_7796618851369059820_n.jpg

«Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου» παραδέχεται σε κάποιο από τα βίντεο που ανέβασε ο πρώην Survivor ο οποίος εκπέμπει SOS για όσα συμβαίνουν στο νησί του ενώ σε πρόσφατη ανάρτησή του κάνει έκκληση ώστε να μαζευτούν είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους κα φυσικά για εθελοντές ώστε να προσφέρουν τη βοήθειά τους.

Σε νέα του ανάρτηση ο James έκανε γνωστό πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει καεί το αυτοκίνητό του στο σημείο που το είχε αφήσει την ώρα που βοηθούσε τον κόσμο να επιβιβαστεί.

Δες την εικόνα στη gallery

Σε ένα από τα τελευταία του μηνύματα ο ίδιος το πρωί της Δευτέρας (24-07), έκανε λόγο για παραπληροφόρηση στα social media.

«Το μόνο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλον! Συγχαρητήρια σε όλους που βοηθάνε με τον τρόπο τους! Υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση στα social media. Θα ενημερωθώ σύντομα για το τι χρειάζεται και που, και μέσω efood άτομα εκτός Ρόδου μπορείτε να στείλετε προμήθειες (θα ανεβάσω διευθύνσεις σύντομα)» έγραψε χαρακτηριστικά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved