Τι είναι αυτό που θέλουν τελικά οι γυναίκες σύμφωνα με τον Νίκο Πολυδερόπουλο;
Showbiz

Τι είναι αυτό που θέλουν τελικά οι γυναίκες σύμφωνα με τον Νίκο Πολυδερόπουλο;

Τον χειμώνα τον απολαύσαμε ως Σταυρίνο στη σειρά «Μαύρο ρόδο». Αυτό το καλοκαίρι, ο Νίκος Πολυδερόπουλος περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα με την ξεκαρδιστική κωμωδία του Ρόμπερτ Ντούμπακ «Ανδρική νοημοσύνη - οξύμωρο;» σε διασκευή και σκηνοθεσία Αναστασίας Παπαστάθη και παραγωγή των θεατρικών επιχειρήσεων Ερωφίλη.

Με αφορμή την παράσταση, ο ηθοποιός μιλά στη Realnews για τις ανθρώπινες σχέσεις φωτίζοντας για πρώτη φορά στιγμές από την κοινή καθημερινότητα με την επί τέσσερα χρόνια σύντροφό του, Βαλασία Συμιακού.

«Είχα δύο χρόνια να πάω περιοδεία, οπότε το επεδίωξα. Η παράσταση είναι μονόλογος και εμπεριέχει ένα διαδραστικό κομμάτι με τον κόσμο. Αυτά τα στοιχεία ήταν αρκετά για να το δοκιμάσω. Γενικά, μου αρέσει στη ζωή μου να δοκιμάζω νέες συνθήκες», λέει ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

nikolaospolyderopoulos_358801745_955841652311277_1868770450985145461_n.jpg

«Υποδύομαι τον Μάνο, ο οποίος είναι πολύ ερωτευμένος με τη Στέλλα και αυτή λίγο πριν από τον αρραβώνα τον παρατάει. Φεύγοντας του λέει "θέλω αυτό που θέλει κάθε γυναίκα, βρες το μόνος σου".

Οπότε ο Μάνος αρχίζει να ψάχνει τι έκανε λάθος και να διαβάζει τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες. Αρχίζει να ανακαλεί στη μνήμη του τύπους που είχε συναντήσει παλαιότερα. Από τους ρόλους που υποδύομαι στην παράσταση ξεχωρίζω τον Τζίμη, τον στρατηγό και τον Κρητικό.

Τέλος εμφανίζεται και η γιαγιά που φέρνει την ισορροπία μέσα από την εμπειρία των ετών και καθοδηγεί τον Μάνο να βρει τη λύση. Κλειδί είναι και η διάδραση με το κοινό, που προσπαθεί να δώσει τη δική του λύση στο πρόβλημα του ήρωά μας».

nikolaospolyderopoulos_359844734_3594196447466714_4278784705992271439_n.jpg

Τελικά, τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες «Δεν νομίζω ότι είναι τόσο απλό, αλλά έχω βρει κάποιες λέξεις: ειλικρίνεια, σεβασμό, χιούμορ, ευαισθησία, συναίσθημα, σιγουριά και, όπως λέει και ο ένας χαρακτήρας πάθος. Για να υπάρξει επιτυχία σε μια σχέση πρέπει να προσπαθήσεις να παλέψεις να χάσεις να κερδίσεις.

Ακόμα κι αν βρεις τι θέλουν οι γυναίκες δεν πρέπει ποτέ να σταματήσεις να μάχεσαι για τον άνθρωπο που αγαπάς. Έχω προσπαθήσει, προσπαθώ και μάχομαι με έναν τρόπο όμορφο. Τα πάντα θέλουν φροντίδα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved