Τζένη Θεωνά: Διακοπές στο Αγκίστρι με την Κατερίνα Παπουτσάκη
Showbiz

Τζένη Θεωνά: Διακοπές στο Αγκίστρι με την Κατερίνα Παπουτσάκη

Για τις φετινές της διακοπές με το παιδί της και τον Δήμο Αναστασιάδη μίλησε σε συνέντευξή της η Τζένη Θεωνά.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια όμως αποκάλυψε ότι πριν πάνε κάπου οικογενειακά, θα κάνει διακοπές στο Αγκίστρι μαζί με την Κατερίνα Παπουτσάκη.

  • Διακοπές θα πάτε;

Πολύ λιγότερες από πέρυσι, που ήμασταν με τον Αρίωνα δύο μήνες εκτός και ερχόταν ο Δήμος και μας έβλεπε όταν μπορούσε. Τώρα θα πάμε στο Αγκίστρι, όπου είναι και η Κατερίνα Παπουτσάκη με τους γιους της και είναι υπέροχα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν το λες ξεκούραση.

Σε αυτή τη ράθυμη νωχελική μάνα έτυχε αυτό το παιδί και δεν καθόμαστε καθόλου... Τον Αύγουστο θα κάνουμε κάτι όλοι μαζί. Γνωρίζω πως οι δικές μας δουλειές είναι DNA, μπαίνεις σε αυτό και το ζεις, οπότε δεν μπορώ να ζητήσω από τον Δήμο να μην έχει αυτή τη σχέση με τη μουσική και ό,τι συνεπάγεται.

papoutsaki-tehona.jpg
  • Οι ευτυχισμένοι γονείς έχουν ευτυχισμένα παιδιά;

Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αν μια μαμά θέλει να κάνει περιοδεία στην Επίδαυρο και να έχει ή να μην έχει μαζί της το παιδί, τα ψυχικά της αποθέματα σίγουρα θα κάνουν ευτυχισμένο το παιδί και όχι ο παραπάνω χρόνος. Και το λέω εγώ, που ο χρόνος είναι πάντα το ζητούμενό μου, είπε η Τζένη Θεωνά στη Real News.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved