Τζένη Θεωνά: «Ξεκινάμε γυρίσματα για το Κάνε ότι κοιμάσαι και έχω αδιανόητο άγχος»
Showbiz

Τζένη Θεωνά: «Ξεκινάμε γυρίσματα για το Κάνε ότι κοιμάσαι και έχω αδιανόητο άγχος»

Η Τζένη Θεωνά μιλά για την εκπομπή της στην ΕΡΤ η οποία θα συνεχιστεί αλλά και για τη σειρά Κάνε ότι κοιμάσαι.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια αποκαλύπτει σε συνέντευξή της σε γνωστή εφημερίδα πως έχει πάρα πολύ άγχος για τη σειρά ενώ τα γυρίσματα ξεκινούν πυρετωδώς.

  • Θα συνεχιστεί η εκπομπή του χρόνου;

Ναι, απ' όσο γνωρίζω.

  • Σας είχαν γίνει και παλαιότερα προτάσεις για παρουσίαση. Δεν είχατε δει τον εαυτό σας σε άλλο project;

Γενικά, όταν μου αρέσει κάτι, είμαι πολύ χαρουμενη και προχωράω, αφήνομαι. Όταν κάτι μου δημιουργεί ερωτηματικά, έχω πολλές αντιστάσεις. Θα μου άρεσε ίσως ένα τηλεπαιχνίδι. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ερωτευμένη με αυτό που κάνω, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

jennytheona_361558210_1457906388081329_7075509043175328270_n.jpg
  • Παράλληλα, θα σας δούμε και στην επιτυχημένη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι».

To momentum είναι μαγικό! Ξεκινάμε γυρίσματα και έχω αδιανόητο άγχος. Είναι όλα καινούργια. Ακόμη και το e-mail που μου έρχεται είναι διαφορετικό (γελάει)! Όλοι οι συνεργάτες είναι καινούργιοι, υπάρχει διαφορετική υποκριτική προσέγγιση, σαν να πηγαίνω πρώτη ημέρα στο σχολείο. Με πολλή χαρά και ευγνωμοσύνη, αλλά και έπειτα από τρία χρόνια στα «Καλύτερά μας χρόνια», είναι σαν να βγήκα από έναν γάμο.

  • Όταν ολοκληρώνονται οι συνεργασίες, χάνονται και οι άνθρωποι από τη ζωή σας;

Τίποτα δεν μένει με την ίδια εγγύτητα. Εγώ είμαι και αρκετά μοναχικός άνθρωπος δεν αφιερώνω πολύ χρόνο στην κοινωνική μου ζωή και στους φίλους μου, γιατί θέλω να αφιερώνω τον χρόνο μου στο παιδί μου. Όμως έχω συνδεθεί πάρα πολύ με ανθρώπους του χώρου, οι οποίοι έχουν ένα κομμάτι της καρδιάς μου και θα επανέλθω με αγάπη -υπάρχει αλήθεια στις σχέσεις αυτές, είπε η Τζένη Θεωνά στη Real News.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved