Σπύρος Φωκάς: Η νέα φωτό που πόσταρε η σύζυγός του μέσα από το νοσοκομείο
Showbiz

Σπύρος Φωκάς: Η νέα φωτό που πόσταρε η σύζυγός του μέσα από το νοσοκομείο

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες πέρασε το ζεύγος Φωκά καθώς τους βρήκαν όλα τα κακά μαζί. Η σύζυγος του Σπύρου Φωκά, Λίλιαν Φωκά μετά το οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη, μεταφέρθηκε στην εντατική και συνεχίζει να νοσηλεύεται.

Η Λίλιαν Φωκά, πιέστηκε πάρα πολύ τις τελευταίες μέρες μετά τη φωτιά που έπιασε στο Λουτράκι, πολύ κοντά από το σπίτι όπου ζει τα τελευταία χρόνια με τον Σπύρο Φωκά, ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς από την πυρκαγιά τού παρουσιάστηκαν αναπνευστικά προβλήματα.

Η ψυχολογική πίεση που υπέστη η ίδια, την οδήγησε σε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου που οδήγησε και εκείνη στο νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου ήδη νοσηλευόταν ο Σπύρος Φωκάς.

fokass.webp

Μετά από κάποιες ώρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και αφού διαπιστώθηκε ότι είχε ξεπεράσει τον κίνδυνο, η Λίλιαν Φωκά μεταφέρθηκε σε απλό δωμάτιο όμως οι θεράποντες γιατροί της έκριναν αναγκαία την παράταση της νοσηλείας της μέχρι να είναι απόλυτα σίγουροι ότι είναι απόλυτα καλά στην υγεία της.

Ευτυχώς πλέον δεν διατρέχουν κανέναν κίνδυνο και η ίδια έκανε μια νέα ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, μέσα από το νοσοκομείο.

Δείτε την ανάρτησή της εδώ:

fokas.png
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved