Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Ποζάρει άβαφη και με φακίδες, σαν μικρό κοριτσάκι!
Showbiz

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Ποζάρει άβαφη και με φακίδες, σαν μικρό κοριτσάκι!

Το πρώτο καλοκαίρι της μετά το διαζύγιό της από τον σύζυγό της Νικόλα Φαράκλα περνάει η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη εδώ και αρκετά χρόνια.

Η δημοσιογράφος του Mega τον περασμένο Νοέμβριο έδωσε τέλος στο γάμο της που κρατούσε από το 2009 και αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στη ζωή της, έχοντας μαζί της τα δύο κορίτσια της.

eliana-xrysikopoulou-(6).jpg

Και αυτό το πρώτο καλοκαίρι μετά το χωρισμό, η Ελιάνα δείχνει αποφασισμένη να το περάσει ξέγνοιαστα και ήρεμα. Μαζί με τις κόρες της και αγαπημένους φίλους επισκέπτεται όμορφους προορισμούς, ανάμεσα τους και η Σίφνος, ένα νησί που κρύβει πάρα πολλές ομορφιές και φυσικά διαθέτει τη χάρη των Κυκλάδων για ένα αξέχαστο καλοκαίρι. Μάλιστα ανέβασε φωτογραφίες από τις μέρες και τις νύχτες της εκεί και μία από αυτές δεν θα μπορούσε παρά να τραβήξει το ενδιαφέρον μας.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ποζάρει εντελώς άβαφη, έχοντας πολύ κοντά της τον φακό του κινητού της. Κάτι που σημαίνει ότι δεν είχε καμία διάθεση να κρύψει κάποια ατέλεια στο πρόσωπό της. Όχι πως έχει, απλώς προφανώς δεν είναι υπέρμαχος των φίλτρων που τόσες και τόσες χρησιμοποιούν ποζάροντας. Η Ελιάνα ποζάρει χαμογελώντας στο φωτογραφικό φακό και μας δείχνει τις υπέροχες και παιχνιδιάρικες φακίδες της σαν να ήταν μικρό κοριτσάκι. Και μας αρέσει πολύ...

Δείτε την παρακάτω...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved