Μάγκι Χαραλαμπίδου: Ποζάρει σε beach summer party με τη μητέρα της που είναι πιο ροκ από εκείνη!
Showbiz

Μάγκι Χαραλαμπίδου: Ποζάρει σε beach summer party με τη μητέρα της που είναι πιο ροκ από εκείνη!

Η Μάγκι Χαραλαμπίδου ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια σε ένα από τα πιο hot summer parties του φετινού καλοκαιριού, όμως για λίγο την παράσταση έκλεψαν η μητέρα και η αδελφή της. 

Λαμπερές παρουσίες βρέθηκαν στο beach summer party ‘’Maggie’s Touch’’, της super star dj και αγαπημένης ραδιοφωνικής παραγωγού Μάγκις Χαραλαμπίδου στην Ακτή Βουλιαγμένης.

Η αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός του Μusic 89.2fm και Dj Μάγκι Χαραλαμπίδου υποδέχθηκε με την πιο καλοκαιρινή διάθεση στο beach party της στην Ακτή Βουλιαγμένης φίλους, fashionistas και καλεσμένους από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας.

Όσοι παρευρέθηκαν απήλαυσαν το μαγευτικό τοπίο που προσφέρει η παραλία της Ακτής Βουλιαγμένης, δοκιμάζοντας δροσιστικές γεύσεις των ‘’Stoli Vodka’’ drinks. Το απόλυτο beach summer event απογειώθηκε με ένα ξεσηκωτικό Dj Show φυσικά από την Μάγκι Χαραλαμπίδου!

Όμως, την παράσταση έκλεψαν για λίγο δύο από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα, η μητέρα της Σαπφώ και η αδελφή της Έβελιν οι οποίες ήταν στο πλευρό της, όπως και σε κάθε σημαντική στιγμή της. Δείτε φωτογραφίες τους:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved