Γαία Μερκούρη: Όλες οι φορές που πόζαρε με μαγιό και προκάλεσε... ταραχές στο Instagram!
Showbiz

Γαία Μερκούρη: Όλες οι φορές που πόζαρε με μαγιό και προκάλεσε... ταραχές στο Instagram!

Η Γαία Μερκούρη έχει καταφέρει να διαθέτει έναν από τους πιο ωραίους λογαριασμούς στο Instagram και σίγουρα αυτό οφείλεται στις μοναδικές της πόζες με μαγιό που είναι η μία καλύτερη από την άλλη. 

Η κόρη της ηθοποιού Δωροθέας Μερκούρη και του Ολλανδού κομμωτή Γουάρντ Σρεγκχοϊρντ η οποία διαθέτει τέλειες αναλογίες οι οποίες και την κάνουν περιζήτητη στον κόσμο της μόδας, όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, δείχνει να απολαμβάνει τις μέρες και τις νύχτες της στην Άνδρο.

Ένα νησί που ανακάλυψε τις ομορφιές του μαζί με τον σύντροφό της, Άγγελο Λάτσιο, γιο του Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης Μενεγάκη, με τον οποίο δείχνουν να περνούν υπέροχα.

Από τις όμορφες παραλίες του νησιού ανεβάζει η εντυπωσιακή Γαία φωτογραφίες της με μπικίνι, με τελευταία, ιδιαίτερα εντυπωσιακή, αυτή που ποζάρει με μπλε ripped μπικίνι το οποίο αποτελεί και την τελευταία λέξη της μόδας σε ό,τι αφορά το beach wear.

Η Γαία δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση σε μονόχρωμα μπικίνι που αναδεικνύουν τις τέλειες αναλογίες της και της πάνε πολύ.

Τελευταία μάλιστα, ανεβάζει όλο και πιο συχνά φωτογραφίες της από την παραλία, δείχνοντας τις προτιμήσεις της στα hot bikini.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved