Ανδριώτου-Μαρτίκας: Έρωτας βγαλμένος από ταινία – Το πιο ερωτικό καλοκαίρι μέσα από βίντεο και φωτό
Showbiz

Ανδριώτου-Μαρτίκας: Έρωτας βγαλμένος από ταινία – Το πιο ερωτικό καλοκαίρι μέσα από βίντεο και φωτό

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας γνωρίστηκαν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor, ερωτεύτηκαν, αγαπήθηκαν και από τότε είναι αχώριστοι.

Φέτος είδαμε και τους δύο στην All Star version του παιχνιδιού, ωστόσο η κοπέλα αποχώρησε οικειοθελώς από την πρώτη εβδομάδα.

Ο φαρμακοποιός, παρέμεινε για πολύ καιρό στον Άγιο Δομίνικο και δεν ήταν λίγες οι φορές που έκανε on camera αναφορές στην σύντροφό του, που τόσο πολύ του έλειπε.

Το ριάλιτι τελείωσε και το όμορφο ζευγάρι επέστρεψε στην καθημερινότητα όμως δεν αφήνουν τη ρουτίνα να τους πλήξει και όποτε έχουν την ευκαιρία κάνουν μικρές ή μεγάλες αποδράσεις.

Σε μια εξόρμησή τους στην παραλία Καλογριάς, έβγαλαν πολλές φωτογραφίες και ο Σπύρος Μαρτίκας έγραψε στη λεζάντα μιας ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

«Να επιδιώκεις πάντα να είσαι αυτό που δημιούργησες ! Ποτέ να μην δείχνεις κάτι που δεν είσαι ! Ότι επαναλαμβάνουμε , μας καθορίζει !
#summer #couple #couplegoals».

Πήγαν όμως και στη Σαντορίνη και σε μια φωτό όπου τους είδαμε να δίνουν ένα καυτό φιλί, ο ίδιος έγραψε επίσης: «Όταν σκέφτομαι τα χείλη σου , δαγκώνω τα δικά μου!».

martikas.png

Φυσικά, μεταξύ τους αντάλλαξαν και πολλά σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις αποδεικνύοντας με τα όσα έγραψαν πως η χημεία μεταξύ τους είναι απίθανη.

sxolia.png

Ο έρωτάς τους μοιάζει με παραμύθι, με σενάριο ρομαντικής ταινίας. Ζουν την κάθε στιγμή και δεν αφήνουν τίποτα να τους χαλάσει την ευτυχία. Δεν είναι λίγοι και εκείνοι που περιμένουν σύντομα να φάνε κουφέτα... Λέτε να έχουμε ευχάριστα;

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τις διακοπές τους στη gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved