Βάσω Καβαλιεράτου: Η σπάνια εμφάνιση με την κόρη της και το φόρεμα πόλης που ζηλέψαμε
Showbiz

Βάσω Καβαλιεράτου: Η σπάνια εμφάνιση με την κόρη της και το φόρεμα πόλης που ζηλέψαμε

Σε μια σπάνια πρωινή έξοδο με την κόρη της απαθανατίστηκε η Βάσω Καβαλιεράτου.

Η ηθοποιός, την οποία απολαύσαμε την περασμένη σεζόν στα Νούμερα στο πλευρό του συζύγου της, Φοίβου Δεληβοριά απόλαυσε μια όμορφη βόλτα στη ζεστή πρωτεύουσα προτού την εγκαταλείψει για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Φυσικά η μικρή Ιόλη «έκλεψε» τις εντυπώσεις με το summer look της αλλά εν πήγε πίσω και η μαμά, η οποία επέλεξε το πιο σωστό φόρεμα πόλης συνδυασμένο με φλατ δερμάτινο πέδιλο.

kavalieratou-(1).jpg

Σίγουρα έχεις κι εσύ ένα τέτοιο στη ντουλάπα σου αφού είναι το κλασσικό μίντι φόρεμα στο πιο δροσερό ύφασμα. Η Βάσω Καβαλιεράτου έχει ιδιαίτερο στιλ ντυσίματος μιας που πάντα επιλέγει κομμάτια ένα κι ένα και σίγουρα όχι πολυφορεμένα. Μας αρέσει πολύ και ναι, ψηφίζουμε τέτοιες εμφανίσεις για βόλτες στο κέντρο της πόλης!

Δες την στη gallery

«Από μικρή ήθελα και με κάποιον τρόπο ήμουν σίγουρη ότι θα κάνω παιδί. Με όποιο κόστος. Οταν γέννησα και είδα τι σημαίνει ένα παιδί και πόσο ανάγκη έχει τη μητέρα του, ειδικά το πρώτο διάστημα και ήθελα κι εγώ να περνάω χρόνο κοντά του, έπρεπε να κάνω πίσω στη δουλειά μου. Αγχώθηκα λίγο για το αν θα ξαναμπώ στη δουλειά κι αν θα με θυμούνται στον χώρο, αλλά δεν με τρόμαξε ώστε να κάνω πίσω», έχει πει

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved