Showbiz

Φοίβη Στάνκογλου: Η κόρη του Γιάννη Στάνκογλου έχει γενέθλια και του τραγουδά στη θάλασσα! (Βίντεο)

Gossip-tv Team

Οι τηλεοπτικές υποχρεώσεις της φετινής σεζόν για τον Γιάννη Στάνκογλου έλαβαν τέλος κι εκείνος επιτέλους απολαμβάνει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του.

Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερη για την οικογένεια καθώς η κόρη του έχει γενέθλια και τα γιορτάζουν μαζί στη θάλασσα.

Η Φοίβη Στάνκογλου έχει μια απίθανη σχέση με τον πατέρα της και όπως θα ακούσετε στο βίντεο έχει μια απίθανη φωνή. «Σήμερα έχει γενέθλια το φοιβακι μου γίνεται 14….να γελάς να τραγουδάς και να αγαπάς….και εγώ μαζί σου!!!», γράφει ο ηθοποιός.

yiannisstankoglou_295507952_778723933268708_3571908825029789535_n.jpg

Η κόρη του, του τραγουδά κι εκείνος της στέλνει φιλιά και της αφιερώνει μια βουτιά του στη θάλασσα με το βίντεο να είναι μοναδικό!

«Δεν είμαι αυστηρός, νομίζω γίνομαι αυστηρός εκεί που χρειάζεται αλλά έχω την τύχη, αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με την τύχη έχει να κάνει και με τον τρόπο που μεγαλώσαμε τα παιδιά μαζί με την μαμά των παιδιών. Έχουμε δύο παιδιά που είναι ώριμα και το καλό θέλουν να κάνουν, και δεν χρειάζεται να τους κυνηγάς.

Πολλά με τρομάζουν γενικά, ειδικά με όσα γίνονται, και με το τρένο και στην κοινωνία και γενικώς. Όποτε μου δίνεται η δυνατότητα μιλάω, και στους δρόμους μπορώ να βρεθώ γι΄αυτόν τον λόγο», έχει πει για την πατρότητα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved