Μαρία Μενούνος: Η πρώτη έξοδος με την κόρη της και η συνάντηση με τον τρισευτυχισμένο παππού!
Showbiz

Μαρία Μενούνος: Η πρώτη έξοδος με την κόρη της και η συνάντηση με τον τρισευτυχισμένο παππού!

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της βιώνει η Μαρία Μενούνος.

Η γλυκιά παρουσιάστρια και ο σύζυγός της πριν από μερικές ημέρες υποδέχτηκαν την κόρη της και η ζωή τους έχει αλλάξει ολοκληρωτικά!

Μετά από προσπάθεια πολλών ετών να αποκτήσουν μωράκι, ήρθε στη ζωή η κόρη της, η Αθηνά τους μέσω παρένθετης μητέρας.

menounos-(4).jpg

Το ζευγάρι είναι ξετρελαμένο μαζί της ενώ έκαναν και την πρώτη τους έξοδο. «Η πρώτη μας εξόρμηση εκτός ραντεβού με τον γιατρό! Πήγαμε την Αθηνά στο Beverly Hills για να υποβάλει την αίτηση διαβατηρίου της και να γευματίσουμε στην Avra! Τι ωραία μέρα. Ο Παπού της είναι υπερκολλημένος μαζί της τώρα. Είναι το πιο χαριτωμένο πράγμα», έγραψε η ίδια και πόσταρε φωτογραφία από την έξοδό του.

Δες την στη gallery

«Η Αθηνά είναι το μωρό θαύμα μας. Της είμαι τόσο ευγνώμων. Ξέραμε ότι θέλαμε ένα ελληνικό όνομα. Είχαμε μια λίστα και όλοι λένε όταν δείτε το μωρό, θα το μάθετε, αλλά αυτό ήταν εντελώς αναληθές για εμάς. Λέγαμε «τι κάνουμε;» Η Αθηνά είναι η θεά του πολέμου και της σοφίας, και ο Κέβιν αγάπησε τη δύναμη αυτού του ονόματος, οπότε αυτό ήταν! Η Αθηνά γεννήθηκε στο Μιλγουόκι και ήμασταν εκεί για μια εβδομάδα πριν, οδηγώντας την παρένθετη μητέρα στα ραντεβού του γιατρού και δειπνούσαμε με την οικογένειά της. Αλλά καθώς πλησιάζαμε στην ημερομηνία, της κλείσαμε ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο μαζί μας, ώστε να είναι πιο κοντά στο νοσοκομείο. Φτάσαμε λοιπόν στο ξενοδοχείο, και έγινε εκείνο το βράδυ!» δήλωσε η πανευτυχής μαμά Μαρία Μενούνος για τη γέννηση της κόρης της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved