Τέλος η απόσταση για Φουρέιρα-Μποτία: Ο ποδοσφαιριστής εγκαθίσταται στην Ελλάδα μετά από 5 χρόνια
Showbiz

Τέλος η απόσταση για Φουρέιρα-Μποτία: Ο ποδοσφαιριστής εγκαθίσταται στην Ελλάδα μετά από 5 χρόνια

Kαμία χιλιομετρική απόσταση δεν είναι ικανή για να σταματήσει ένα ερωτευμένο ζευγάρι να κάνει όνειρα, όμως αν δεν υπάρχει ούτε αυτή τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο εύκολα.

Και στην περίπτωση της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία, συνέβη ακριβώς αυτό. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής από το 2018 ταξίδευε συχνά από τη Σαουδική Αραβία στην Ελλάδα για να είναι στο πλευρό της συντρόφου του ενώ το ίδιο έκανε και η τραγουδίστρια. Μπορεί οι δυο τους να εκμηδένιζαν τις αποστάσεις με αυτόν τον τρόπο όμως δεν ήταν ποτέ ευχάριστη ο οποιοσδήποτε αποχωρισμός.

Η άφιξη του μωρού τους δυσχαίρυνε την κατάσταση ανάμεσα στο ζευγάρι και ειδικά στην καθημερινότητα του Αλμπέρτο Μποτία που όπως ήταν φυσικό, ήθελε να βλέπει πιο συχνά το παιδί του.

botia-(1).jpg

Όλη αυτή η άβολη κατάσταση φαίνεται πως παίρνει τέλος για τους δύο ερωτευμένους αφού ο Αλμπέρτο Μποτία, όπως ανακοινώθηκε θα είναι μέλος ελληνικής ομάδας πλέον. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Κηφισιάς, ο Αλμπέρτο Μποτία είναι και επίσης συνεργάτης της.

foureira-botia-(3).webp

Το ζευγάρι είχε συνηθίσει στη συνθήκη να ζει χωριστά όλα αυτά τα χρόνια, όμως ήταν κάτι που κούραζε και τους δύο. Ειδικά μετά την είδηση ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί, προφανώς και δρομολογήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις προκειμένου να επιστρέφει πλέον μόνιμα στην Ελλάδα ο Αλμπέρτο Μποτία ώστε να είναι κοντά στη γυναίκα του και το παιδί τους. Και όπως φαίνεται, όχι μόνο τα κατάφερε μία χαρά αλλά πλέον τόσο ο ίδιος όσο και η όμορφη τραγουδίστρια έχουν κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένοι.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved