Βάσω Λασκαράκη: Κάνει διακοπές με την κόρη της και την αποθεώνει μέσα από υπέροχες φωτογραφίες
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: Κάνει διακοπές με την κόρη της και την αποθεώνει μέσα από υπέροχες φωτογραφίες

Το φετινό καλοκαίρι της Βάσως Λασκαράκη είναι σίγουρα ένα από τα πιο ξεχωριστά αφού από τις αρχές καλοκαιριού μέχρι και σήμερα έχει επισκεφτεί μερικά από τα πιο όμορφα μέρη της χώρας μας για διακοπές. ,

Από τη Χαλκιδική στις αρχές Ιουλίου στην αγαπημένη της Κρήτη, τόπο καταγωγής της ίδιας και αγαπημένο προορισμό του συζύγου της Λευτέρη Σουλτάτου και από εκεί στις όμορφες Κυκλάδες με την κόρη της, Εύα.

Μαμά και κόρη βρίσκονται αυτές τις μέρες στο Κουφονήσι, ένα ήσυχο νησί που όμως αυτόν τον καιρό σφύζει από ζωή μιας και η τουριστική περίοδος σιγά σιγά κορυφώνεται.

Οι δυο τους είναι αχώριστες, ειδικά τώρα που η Εύα δεν έχει μαθητικές υποχρεώσεις. Έτσι, μαζί απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα σε κάθε προορισμό τους.

Και επειδή το Κουφονήσι διαθέτει μοναδικές ομορφιές και καταγάλανα νερά στα ανοιχτά του, η Βάσω Λασκαράκη προφανώς και θέλησε να εκμεταλλευτεί τη φυσική ομορφιά του νησιού για να αποθεώσει μέσα από φωτογραφίες την κόρη της.

Τα φωτογραφικά κλικ της μαμάς στην κόρη που βρισκόταν πάνω σε σκάφος και ενώ έκαναν υπέροχες θαλάσσιες βόλτες στα ανοιχτά του νησιού αλλά και δύο τρία με φόντο την άγρια φύση που διαθέτουν όλες οι Κυκλάδες, ήταν αρκετά για να κατακλυστεί η προσωπική σελίδα της ηθοποιού από εκατοντάδες σχόλια τόσο για την ίδια όσο και για την Εύα η οποία φυσικά είναι η απόλυτη προτεραιότητά της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved