Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το θαύμα που έχει βιώσει και η αποκάλυψη: «Συνέβη κάτι απίστευτο»
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το θαύμα που έχει βιώσει και η αποκάλυψη: «Συνέβη κάτι απίστευτο»

Για τη σχέση της με τον θεό αλλά και για τα μικρά και μεγάλα θαύματα που έχει βιώσει, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Έχετε βιώσει ποτέ κάποιο θαύμα στη ζωή σας;

Βέβαια. Νιώθω τον Θεό κοντά μου. Πρόσφατα, επισκέφτηκα τον Πανορμίτη, στη Σύμη. Ήταν ένα ταξίδι που το ήθελα πολύ και, όσο πλησίαζε, μου έδινε πάρα πολλά σημάδια. Επειδή πιστεύω, ένιωσα πολύ συγκινημένη.

stam_tsimtsili_356910927_18374931253053648_4405899063017715316_n.jpg

Τι σημάδια σάς έδωσε;

Συνέβη κάτι απίστευτο. Ενώ κανείς, εκτός από την οικογένειά μου, δεν ήξερε ότι θα Τον επισκεπτόμουν, λίγες ημέρες πριν από το ταξίδι μου, βρέθηκα σε μια εκδήλωση του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», στον Αστέρα, και εκεί με πλησίασε μια πολύ ευγενής κυρία και μου είπε «Επειδή ξέρω ότι πιστεύεις πολύ στον Θεό, αυτό το φυλαχτό είναι για σένα από τον Πανορμίτη». Της απάντησα «Δεν το πιστεύω! Θα πάω την άλλη εβδομάδα να Τον προσκυνήσω» και μου είπε «Μπράβο, κοριτσάκι μου! Εγώ ένιωσα ότι έπρεπε να σ’ το δώσω». Επίσης το πρωινό που ήταν να ταξιδέψουμε για τη Σύμη, την ώρα που κοιτούσα ενημερώσεις στο Instagram εμφανίστηκε μια εικόνα Του με τη λεζάντα «Καλημέρα από τη Σύμη». Για εμένα ακόμα και αυτό ήταν ένα σημάδι

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved