Οικονομάκου: Βόλτα στα σοκάκια με το πιο απίθανο σύνολο που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ
Showbiz

Οικονομάκου: Βόλτα στα σοκάκια με το πιο απίθανο σύνολο που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ

Γιατί αν δεν το λανσάρει η Αθηνά Οικονομάκου που ξέρει από μόδα, τότε ποια;

Μπορεί αυτές τις μέρες η ηθοποιός να απολαμβάνει οικογενειακές διακοπές στην Αντίπαρο, όμως το προηγούμενο διάστημα πέρασε και από Μύκονο κι έκανε μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της ever.

Επέλεξε ένα σύνολο αποτελούμε από τρία items στο ίδιο μοτίβο και στην πιο ανάλαφρη ύφανση – ιδανική για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού και τη υγρασία του νησιού- και το λατρέψαμε.

oikonomakou-(3).jpg

Σορτς σε φαρδιά γραμμή, top και μακρύ κιμονό! Ένα σύνολο που μπορείς άνετα να το φορέσεις από το πρωί στη παραλία μέχρι το βράδυ σε ένα μπαράκι για ποτό!

Δες την στη gallery

Κι αν θες να μάθεις τα μυστικά της λαμπερής επιδερμίδας της, η ίδια έχει πει:

athina-oikonomakou-kapela-3.jpg

«Βάφομαι σπάνια και συνήθως φοράω μάσκαρα. Αλλά τις περισσότερες φορές είμαι βαμμένη και χτενισμένη από νωρίς λόγω των γυρισμάτων. Μέσα στο νεσεσέρ μου, όμως, μπορείς να βρεις τα πάντα. Κυριολεκτικά τα πάντα, ό,τι έχει σχέση με το μακιγιάζ. Ένα μυστικό είναι ότι φροντίζω να ενυδατώνω καλά το πρόσωπό μου γιατί έτσι απλώνεται καλύτερα το μακιγιάζ. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν πολυχρησιμοποιώ τακτικά κρέμες ούτε κάνω μάσκες. ή πάω σε αισθητικούς. Το ξεχνάω και τα βαριέμαι. Το μόνο που κάνω είναι να προσπαθώ να μην κοιμάμαι ποτέ χωρίς να έχω καθαρίσει το πρόσωπό μου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved