Τσιμτσιλή: Το μίντι φλοράλ φόρεμα της είναι αυτό που σμιλεύει κάθε σιλουέτα!
Showbiz

Τσιμτσιλή: Το μίντι φλοράλ φόρεμα της είναι αυτό που σμιλεύει κάθε σιλουέτα!

Τις διακοπές της στο νησί που λατρεύει, την Πάρο, απολαμβάνει τις διακοπές της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια αμέσως μετά το φινάλε της εκπομπής της, έφυγε για το νησί παρέα με τα παιδιά της και οι φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media της είναι ονειρικές.

Σε μια από τις πιο πρόσφατες η Σταματίνα πόζαρε με φόντο το ηλιοβασίλεμα αλλά αλλοίμονο αν προσέχαμε αυτό και όχι την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

stam_tsimtsili_356385820_3575337462678364_6255426244582685297_n.jpg

Η παρουσιάστρια, η οποία διαθέτει μια καλοσχηματισμένη σιλουέτα επέλεξε ένα απίθανο μίντι φόρεμα σε υπέροχο μοτίβο και με ιδιαίτερο σχέδιο στο σημείο του μπούστου. Είναι το απόλυτο φόρεμα κι εκείνο που σμιλεύει κάθε σιλουέτα.

Δες το στη gallery

Η Σταματίνα έχει τα δικά της μυστικά που τη βοηθούν στο να διατηρεί την σιλουέτα της πάντα έτσι και δες την τριήμερη διατροφή αποτοξίνωσης που ακολουθεί

1η μέρα

Επίλεξε το γιαούρτι της αρεσκείας σου (έως 5% λιπαρά) & 3-4 φρούτα από το ίδιο είδος. Κατανάλωσέ τα σταδιακά μέσα στην ημέρα. Ο καφές επιτρέπεται με υποκατάστατο ζάχαρης. Για βραδινό επίλεξε ψάρι ή κοτόπουλο με μικρή πράσινη σαλάτα.

2η μέρα

Πρωί: Χυμό πορτοκάλι & μία φέτα ψωμί ολικής αλέσεως & 30 γραμμάρια ανθότυρο. Σνακ: Ένα φρούτο ή ένα χυμό από μήλο και καρότο. Μεσημέρι: Μερίδα κοτόπουλο ψητό ή βραστό & μικρή πράσινη σαλάτα. Βράδυ Φρουτοσαλάτα από 3 φρούτα & 10-12 αμύγδαλα.

3η μέρα

Πρωί: Ένα ποτήρι γάλα ελαφρύ & 3 κ.σ. δημητριακά απλά. Σνακ: Μία φρυγανιά & ’ ένα τυράκι κίτρινο (μία φέτα). Μεσημέρι: Μία μερίδα ρύζι & γιαούρτι 2% λιπαρά. Βράδυ: Βρασμένα λαχανικά - μπρόκολο, κουνουπίδι, κολοκυθάκια (μία μερίδα & 1 γιαούρτι).

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved