Καινούργιου: Με εντυπωσιακό λευκό ολόσωμο μαγιό & δαντελωτό κιμονό έκανε την απόλυτη summer εμφάνιση
Showbiz

Καινούργιου: Με εντυπωσιακό λευκό ολόσωμο μαγιό & δαντελωτό κιμονό έκανε την απόλυτη summer εμφάνιση

Καλοκαίρι για την Κατερίνα Καινούργιου σημαίνει ξεκούραση, ανεμελιά και βουτιές και για εμάς βλέποντας φωτογραφίες της, σημαίνει πηγή έμπνευση για ωραίες εμφανίσεις.

Και αυτή τη φορά η Κατερίνα ξεπέρασε κάθε προηγούμενη μιας που το σύνολο που επέλεξε για την παραλία συνδυάζει την απλότητα με σικ και σέξι πινελιές.

katken85_360160564_18376093384055557_6348414913177578727_n.jpg

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα επέλεξε για τη νέα εξόρμησή της στη θάλασσα ένα υπέροχο και κομψό λευκό μαγιό συνδυασμένο με λευκό κιμονό που στο τελείωμα του έχει δαντελένιες λεπτομέρειες.

Δες τις υπέροχες πόζες της στη gallery που ακολουθεί

Φυσικά σε κάθε νέα της φωτογραφία δεν γίνεται να μην σχολιάσουμε και την αλαβάστρινη επιδερμίδα της, την οποία με τα δικά της μυστικά, διατηρεί πάντα λαμπερή.

kainourgiou-magio-(4).jpg

«Μια φορά την εβδομάδα κάνω μία μάσκα προσώπου. Μου αρέσουν πολύ αυτές με άργιλο. Είναι πιο δυνατές, αλλά είναι καθαριστικές, ενώ μπορείς να κάνεις και μάσκα ματιών. Τις προτιμώ».

«Πολύ σημαντικό να μην ακουμπάμε το πρόσωπο μας με βρώμικα χέρια. Δεν δίνουμε σημασία σε αυτό, αλλά είναι μεγάλο μυστικό ομορφιάς. Τα χέρια μας έχουν πολλά μικρόβια, που είναι τεράστια πηγή μολύνσεων».

«Πηγαίνω στην φίλη μου την Θεανώ Μπέλλα που χρησιμοποιεί μόνο φυσικά συστατικά και οι θεραπείες της με έχουν βοηθήσει πολύ και στο πρόσωπο και το σώμα μου. Στο σώμα κάνω κάποια μασάζ. Ευτυχώς είναι αρκετά προσιτές οι τιμές, αν και νομίζω ότι για χάρη της περιποίησης της, μια γυναίκα μπορεί και να ξοδεύει καμιά φορά κάτι παραπάνω», έχει αποκαλύψει η ίδια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved