Βαλάντης: Στο πύρινο μέτωπο της Ρόδου με τους πυροσβέστες - Η συγκίνηση και το «ευχαριστώ»
Showbiz

Βαλάντης: Στο πύρινο μέτωπο της Ρόδου με τους πυροσβέστες - Η συγκίνηση και το «ευχαριστώ»

Όλες αυτές τις μέρες που η Ρόδος καιγόταν από καταστροφικές πυρκαγιές, ο Βαλάντης βρισκόταν στα πύρινα μέτωπα μαζί με τους πυροσβέστες και τους ντόπιου εθελοντές και έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να βοηθήσει στην κατάσβεσή τους. 

Έζησε συγκλονιστικές στιγμές, έμεινε εκεί και πάλεψε με τις πύρινες εστίες μέχρι τελικής πτώσης, καταπονήθηκε, κουράστηκε αλλά νιώθει περήφανος για τους συντοπίτες του στη Ρόδο που έδειξαν την ίδια αυταπάρνηση με εκείνον προκειμένου να σώσουν ό,τι μπορούσαν μπροστά στο μένος της καταστροφής.

Σήμερα (27/7) ο Βαλάντης ανέβασε φωτογραφίες από τις προσπάθειες του ίδιου και των αρμοδίων αρχών που βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή του πύρινου μετώπου και προσπαθούσαν να σβήσουν τις φωτιές. Τις φωτογραφίες του συνόδευε η εξής λεζάντα:

«Όλες αυτές τις μέρες που βρέθηκα μαζί με τους συμπατριώτες μου στα μέτωπα της «καταραμένης» πυρκαγιάς, κάνοντας και εγώ ό,τι μπορώ για τη κατάσβεσή της, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ περήφανος για το Ροδιακό Λαό που μου απέδειξε πως υπάρχει ακόμα ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους τους εθελοντές από όλη την Ελλάδα αλλά και τους ξένους επισκέπτες για την πολύτιμη βοήθειά τους. Ο Θεός να σας ευλογεί!».

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved