Το μήνυμα όλο νόημα της Μαλέσκου: «Ευτυχώς, το “ροζ συννεφάκι” μου δε με άφησε ποτέ να… πέσω (έξω)»
Showbiz

Το μήνυμα όλο νόημα της Μαλέσκου: «Ευτυχώς, το “ροζ συννεφάκι” μου δε με άφησε ποτέ να… πέσω (έξω)»

Ποστάροντας μία σειρά φωτογραφιών με την ίδια στα καλύτερά της, η Ιωάννα Μαλέσκου έγραψε ένα μήνυμα γεμάτο νόημα και... μπηχτές. Ποιος ξέρει άραγε πού!

Με καλοκαιρινή διάθεση και ατενίζοντας την υπέροχη θέα που είχε μπροστά της, η Ιωάννα Μαλέσκου που από τότε που έγινε μανούλα έχει αφοσιωθεί στο μωράκι της, άφησε να φανεί μία ευαίσθητη χορδή της.

ioanna-maleskou-2.jpg

Έχει να κάνει με φίλους; Με την οικογένειά της; Πάντως, με το φιλοσοφημένο μήνυμά της και τα συμπεράσματα που έβγαλε από κάτι που προφανώς συνέβη στη ζωή της, η όμορφη παρουσιάστρια φαίνεται πως βρίσκεται σε περίοδο που αναθεωρεί πράγματα, ανθρώπους και καταστάσεις. Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου έγραψε:

«Τι ωραίο που στενεύει ο κύκλος. Ποιοι είναι κοντά σου, ποιοι δεν ήταν ποτέ. Τι έχει αξία. Πού δίνεις προτεραιότητα. Ωραίο πράγμα ο χρόνος. Όλα τα βάζει σε μια σειρά. Πρώτα μέσα μας και μετά (ευτυχώς) γύρω μας. Εντυπωσιακό το πώς κάθε καλοκαίρι στη μέχρι τώρα ζωή μου, ξεκαθάριζαν πολλά.

ioanna-maleskou-3.jpg

Πάντα με άγχος και λαχτάρα. Τώρα πια, με μια ηρεμία, σιγουριά και πληρότητα. Ωραία η αίσθηση να πατάς γερά στη γη και πότε πότε να “πετάς και στα σύννεφα”. Ευτυχώς για μένα, το “ροζ συννεφάκι” μου δε με άφησε ποτέ να… πέσω (έξω)».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved