Μπόγδανος – Εξαρχοπούλου: Περνούν το πιο ερωτικό καλοκαίρι τους! Οι μαγικές φωτό από την Ανάφη
Showbiz

Μπόγδανος – Εξαρχοπούλου: Περνούν το πιο ερωτικό καλοκαίρι τους! Οι μαγικές φωτό από την Ανάφη

Μπορεί για κάμποσους μήνες ένεκα Survivor να έμειναν χώρια όμως αυτό το καλοκαίρι για τον Ηλία Μπόγδανο και την αγαπημένη του, Αλεξάνδρα είναι μαγικό! 

Το ζευγάρι σχεδόν αμέσως μετά το τέλος του ριάλιτι, ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Βουτιές στα καταγάλανα νερά, όμορφες εξόδους, τρυφερές βόλτες και πολλές φωτογραφίες είναι στο καθημερινό πρόγραμμα του ζευγαριού.

iliasbogdanos_358804820_292726393139345_7886793635488552047_n.jpg

Και φυσικά τις περισσότερες από αυτές τις μοιράζονται με τους followers τους και είναι το κάτι άλλο! Αυτές τις μέρες βρίσκονται στην Ανάφη και εκτός από την πολυτέλεια του δωματίου οπού έχουν νοικιάσει οι δυο τους περνούν πολλές ώρες στην παραλία έχοντας βέβαια μαζί τους και τον τετράποδο φίλο τους.

Δες το υπέροχο άλμπουμ στη gallery

«Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου μέχρι στιγμής. Η στιγμή που επιστρέφω στην αγάπη, στους ανθρώπους μου, σε αυτούς που με κάνουν τόσο ευτυχισμένο κάθε δευτερόλεπτο. Αν ένα πράγμα μου έμαθε αυτό το ταξίδι, είναι ότι τίποτα δεν έχει νόημα όταν είσαι μακρυά από το «σπίτι». Και με τη λέξη «σπίτι» εννοώ όλους αυτούς και όλα αυτά που με κάνουν να νιώθω τόσο ευτυχισμένος και ευλογημένος κάθε μέρα. Θέλω να πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ σε όλους εσάς για την αμέτρητη αγάπη που εισέπραξα και εισπράττω και θέλω να ξέρετε ότι όλη η «δύναμη» που είχα οφείλεται σε αυτήν την αγάπη. Προσπαθώ, και θα τα καταφέρω να απαντήσω σε όλα τα όμορφα μηνύματα σας ❤️ Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που ζήσαμε παρέα αυτό το ταξίδι, τους συμπαίκτες μου ανεξαρτήτως ομάδας και φυσικά όλους τους ανθρώπους που ήταν πίσω από τις κάμερες, οι οποίοι μας άντεξαν σε πολύ δύσκολες αλλά και πολύ όμορφες στιγμές και που χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο. 🫶 Και έτσι… ένα πανέμορφο κεφάλαιο της ζωής μου κλείνει και αφήνει μόνο χαμόγελα. 🤍 Thank you», είχε γράψει ο ίδιος στην πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved