Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Το πάρτι γενεθλίων στην άμμο και η ερωτική εξομολόγηση στον Σάκη Κατσούλη
Showbiz

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Το πάρτι γενεθλίων στην άμμο και η ερωτική εξομολόγηση στον Σάκη Κατσούλη

Ένα μοναδικό πάρτι για τα 28α γενέθλιά της έζησε χθες το βράδυ η Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία δηλώνει ευλογημένη και πολύ ευτυχισμένη για τη ζωή της. 

Η ίδια ανέβασε δύο φωτογραφίες από το πάρτι που έκανε στην άμμο με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων της, από τις οποίες στη μία βρίσκεται στην αγκαλιά του αγαπημένου της Σάκη Κατσούλη και ποζάρει τρισευτυχισμένη.

357786161_18102731818330586_2815004751438367385_n.jpg

Μάλιστα, στη λεζάντα των φωτογραφιών έκανε και ερωτική εξομολόγηση στον άντρα της ζωής της, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Είναι τόσες πολλές οι ευχές σας.. σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ! Σε ευχαριστώ που υπάρχεις στην ζωή μου.. χωρίς εσένα τίποτα δεν θα ήταν ίδιο! @sakiskats

Στα 28 μου πλέον νιώθω πιο ευλογημένη από ποτέ! Να ζείτε την κάθε στιγμή σαν να μην υπάρχει άλλη! Περάσαμε Supeeeeer! Υ.Γ Μην με βλέπετε έτσι.. μόνο για μισή ώρα πρέπει να ήμουν σε αυτή την τέλεια κατάσταση! Σε λίγες μέρες θα ανεβεί η κατάληξη εκείνης της ημέρας!».

Να θυμίσουμε ότι η Μαριαλένα και ο Σάκης είναι μαζί αρκετά χρόνια όμως έκαναν ένα μικρό... διάλειμμα λίγο πριν εκείνος μπει στο παιχνίδι το 2021 και την ξανακερδίσει, μετανιωμένος για τα λάθη που είχε κάνει στη σχέση τους. Από τότε δεν χώρισαν ξανά ποτέ και δείχνουν να διανύουν την καλύτερη φάση της κοινής ζωής τους.

kats-marialena-(5).webp

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved