O Ηλίας Γκότσης παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένος! Τι λέει για την πρώτη ερωτική του εμπειρία
Showbiz

O Ηλίας Γκότσης παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένος! Τι λέει για την πρώτη ερωτική του εμπειρία

Ο Ηλίας Γκότσης σε μία εξομολογητική συνέντευξη, μιλάει για την πρώτη ερωτική εμπειρία που είχε, δηλώνει λάτρης του φλερτ και παραδέχεται πως είναι ερωτευμένος

Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star και μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης το 2018, σε συνέντευξή του μιλάει για πιο προσωπικά θέματα και είναι... χείμαρρος!

gkotsis.png

Θυμάσαι την πρώτη σου ερωτική εμπειρία;

Ε, βέβαια. Ήταν λίγο μετά –στα 17,5– με το πρώτο μου κορίτσι. Ήμουν αμήχανος αλλά όλα καλά. Αν και δεν μου φαίνεται, είμαι ντροπαλός στο κομμάτι της προσέγγισης. Κάποιες φορές φαίνεται λίγο ατσούμπαλο και αμήχανο. Υπάρχει το στερεότυπο πως ο άντρας κάνει το πρώτο βήμα. Και εγώ σε αυτό δεν ήμουν καλός. Ευτυχώς, υπήρχαν γυναίκες που με προσέγγιζαν. Μου αρέσει να με φλερτάρουν. Νομίζω πως είναι κολακευτικό για κάθε άντρα.

Μετά το #MeToo έπιασες τον εαυτό σου να μην είναι τόσο εκδηλωτικός με τις γυναίκες;

Όχι, δεν με έχει περιορίσει γιατί ποτέ η συμπεριφορά μου δεν ξεπερνούσε τα όρια, να σε φέρει σε δύσκολη θέση. Είμαι έτσι ως χαρακτήρας. Για παράδειγμα, στο παρελθόν δεν ήμουν καλός στις αγκαλιές. Αλλά και αυτό τώρα τελευταία το έχω δουλέψει. Από παιδί δεν ανοίγομαι εύκολα. Θέλω τον χώρο μου. Κάποιος που θα με δει πρώτη φορά θα νομίζει πως είμαι κρυόκωλος και ψυχρός. Θέλω να νιώσω οικεία για να ξεδιπλώσω τον χαρακτήρα μου. (Γελάει.)

Είσαι ερωτευμένος αυτό τον καιρό;

Ναι. Βρίσκομαι σε μια τέλεια φάση αυτή την περίοδο, έχω καταφέρει να βρω ισορροπία σε κάθε κομμάτι της ζωής μου.

Πηγή: ΟΚ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved