Κατερίνα Καινούργιου - Νίκος Κοκλώνης: Κοινές διακοπές στην Αντίπαρο
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου - Νίκος Κοκλώνης: Κοινές διακοπές στην Αντίπαρο

Μπορεί τις τελευταίες εβδομάδες να μην είχαν καταφέρει να βρεθούν ο Νίκος Κοκλώνης με την Κατερίνα Καινούργιου αλλά να που το είχαν κανονίσει και τελικά απολαμβάνουν μαζί διακοπές στην όμορφη Αντίπαρο. 

Την αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου με ένα βιντεάκι που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο όμως βλέπουμε μόνο το κύμα και την ακροθαλασσιά. Στη λεζάντα του βίντεο μάλιστα έγραψε: «Με σένα @nkoklonis».

Κανένας από τους δύο δεν έχει κρύψει τη βαθιά φιλία που τους ενώνει τα τελευταία χρόνια. Εκείνη τον θεωρεί μεγάλο στήριγμά της τόσο επαγγελματικά όσο και σε προσωπικό επίπεδο ενώ εκείνος της έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και την πίστεψε από την πρώτη στιγμή σε ό,τι αφορά την παρουσίαση.

Ένωσαν λοιπόν τις δυνάμεις τους και τηλεοπτικά και από τότε μόνο επιτυχία σημειώνει η Κατερίνα η οποία τερμάτισε φέτος πρώτη στην πρωινή ζώνη.

Όπως έχει αποκαλύψει επίσης η παρουσιάστρια, ο Νίκος Κοκλώνης της έχει σταθεί σε πολύ σημαντικές δυσκολίες της ζωής της και είναι ένας από τους πιο δικούς της ανθρώπους με τον οποίο μοιράζεται όλους τους προβληματισμούς και τα μυστικά της.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Κατερίνα Καινούργιου παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved