Κούλλης Νικολάου-Γενέθλια για τον Δημοσθένη από τη Γη της Ελιάς: Η ηλικία, οι ευχές & η ευγνωμοσύνη
Showbiz

Κούλλης Νικολάου-Γενέθλια για τον Δημοσθένη από τη Γη της Ελιάς: Η ηλικία, οι ευχές & η ευγνωμοσύνη

Ο Κούλλης Νικολάου σήμερα έχει τα γενέθλιά και όχι μόνο αποκάλυψε την ηλικία του αλλά δήλωσε και βαθιά ευγνώμων!  

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής της Γης της Ελιάς και επί χρόνια στενός συνεργάτης του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου με τους οποίους ήδη μετράει πολλές επιτυχίες τηλεοπτικά, σήμερα ανέβασε μία υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία με τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα, τη σύζυγό του Κλαίρη και τα δύο τους παιδιά Νεκτάριο και Ελένη και έγραψε στη λεζάντα της:

363497536_1001490804634283_3792281606176244763_n.jpg

Με αυτή τη φωτογραφία ο Κούλλης Νικολάου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του που έχει στο πλευρό του την οικογένειά του.

«53 χρόνων σήμερα, νιώθω ευλογημένος και τυχερός. Τίποτα δεν με λύγισε, δεν τα έβαλα ποτέ κάτω, συνεχίζω να αγαπώ γιατί γεννήθηκα με προγραμματισμένη την καρδιά μου, να αγαπώ και να είμαι ευγνώμον για τα εύκολα τα δύσκολα!

Μα πάνω από όλα να νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη για το δώρο του θεού την οικογένεια μου!!», αναφέρει στην ανάρτησή του».

Η οικογένεια για τον Κούλλη Νικολάου είναι ό,τι πιο σημαντικό και μάλιστα είχε πει για τη γυναίκα της ζωής τους και τα παιδιά τους σε συνέντευξή του:

«Γνώρισα τη γυναίκα μου στα 32. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας και έγινα πατέρας στα 36 μου, πρώτα με τον Νεκτάριο μου. Σήμερα ο γιος μου είναι 16 χρόνων και η Ελένη μου 13. Νιώθω απόλυτα ευτυχής για αυτή μου την πορεία και εξέλιξη. Ό,τι πιο σημαντικό έχω στη ζωή μου είναι η οικογένειά μου και πιστεύω ότι το καθετί ήρθε στην ώρα του, στη στιγμή του, που λέμε».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved