«Πανικός» με τη συναυλία της Βίσση στο Ηρώδειο!Μέσα σε λίγη ώρα έγινε sold out-Τα σχόλια στο twitter
Showbiz

«Πανικός» με τη συναυλία της Βίσση στο Ηρώδειο!Μέσα σε λίγη ώρα έγινε sold out-Τα σχόλια στο twitter

Μέσα σε λίγη ώρα από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι η Άννα Βίσση θα τραγουδήσει στο Ηρώδειο, η συναυλία η οποία μάλιστα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα έγινε sold out!

Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων καριέρας της αλλά και με την ανάγκη της να προσφέρει όσο και όπως μπορεί σε παιδιά που το έχουν ανάγκη - αυτή τη φορά στα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ- η Άννα Βίσση πρόκειται να εμφανιστεί στο Αρχαίο Ωδείο, στη σκιά του Παρθενώνα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Και όπως ήταν φυσικό, οι φανατικοί θαυμαστές της αλλά και εκείνοι που θέλουν να βοηθήσουν στον φιλανθρωπικό σκοπό της συναυλίας έσπευσαν να εξασφαλίσουν από τώρα τα εισιτήριά τους.

Αμέσως λοιπόν η συναυλία έγινε sold out και παρά τις προσπάθειες κάποιων, που μάλλον καθυστέρησαν λίγο να μπουν για να κλείσουν τα εισιτήριά τους, να εξασφαλίσουν το μαγικό χαρτάκι, δεν τα κατάφεραν.

Το όνομα της Άννας Βίσση αμέσως έγινε πρώτο trend στο Twitter με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν τόσο για τη sold out συναυλία μέσα σε λίγες ώρες όσο και για τα «τσουχτερά» -για κάποιους εισιτήρια- για εκείνη τη βραδιά.

Δείτε κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά tweets με αφορμή τη συναυλία της Άννας Βίσση:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved