Ο Σάκης πάντρεψε στενό του φίλο & έγινε νονός στην κόρη του! Η μικρή «τού έχει πάρει τα μυαλά»
Showbiz

Ο Σάκης πάντρεψε στενό του φίλο & έγινε νονός στην κόρη του! Η μικρή «τού έχει πάρει τα μυαλά»

Άκρως συγκινητικές στιγμές βίωσε χθες το βράδυ (29/7) ο Σάκης Κατσούλης αναλαμβάνοντας να παντρέψει έναν πολύ καλό του φίλο και να βαφτίσει την κόρη του. 

Ο μεγάλος νικητής του Survivor All Star, μόλις λίγες εβδομάδες μετά την έξοδό του από το παιχνίδι και την πανηγυρική νίκη του, ανέλαβε να ενώσει τις ζωές δύο πολύ αγαπημένων του προσώπων, του Ηλία Σταύρου, με τον οποίο ήταν 12 χρόνια συμπαίκτες στην ίδια ομάδα ποδοσφαίρου και της γυναίκας που επέλεξε να έχει στο πλευρό του για όλη του τη ζωή.

Το ζευγάρι είχε αποκτήσει και έναν κορτισάκι το οποίο πλέον είναι η βαφτιστήρα του Σάκη Κατσούλη και η μεγάλη του αδυναμία αφού ήδη έχει αναπτύξει μία πολύ αγαπησιάρικη σχέση μαζί της.

Η μικρούλα είχε αφεθεί στην αγκαλιά του νονού της χωρίς παράπονα και γκρίνια ενώ ο ευτυχής νονός την κρατούσε με πολλή τρυφερότητα και αγάπη.

Φυσικά παρούσα ήταν και η αγαπημένη του Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία απαθανάτιζε με το κινητό της αυτές τις όμορφες στιγμές και έστελνε τις ευχές της στο νεόνυμφο ζευγάρι, τη νεοφώτιστη και φυσικά στον αγαπημένο της να είναι πάντα άξιος.

Δείτε φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved