Ηλίας Μαμαλάκης: Για 16η μέρα στο νοσοκομείο - Η νέα φωτό μέσα από το θάλαμο νοσηλείας & η ευχή του
Showbiz

Ηλίας Μαμαλάκης: Για 16η μέρα στο νοσοκομείο - Η νέα φωτό μέσα από το θάλαμο νοσηλείας & η ευχή του

Για 16η ημέρα νοσηλεύεται ο Ηλίας Μαμαλάκης ο οποίος ανέβασε σήμερα, Κυριακή (30/7) νέα φωτό μέσα από τον θάλαμο όπου βρίσκεται λόγω της περιπέτειας υγείας που αντιμετωπίζει. 

Ο αγαπημένος τηλεμάγειρας και παρουσιαστής εισήχθη στο νοσοκομείο στις 15 Ιουλίου και παρά την ενημέρωση ότι νοσηλεύεται δεν μπήκε σε λεπτομέρειες για το τι πραγματικά του συμβαίνει.

Η ανάρτηση αυτή ανησύχησε τους θαυμαστές του και τους καλούς φίλους και συγγενείς του, όμως ο ίδιος δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες δημόσια.

Λίγες μέρες αργότερα, ο ίδιος ανέβασε νέα φωτό μέσα από το νοσοκομείο και έγραψε στη λεζάντα της:

«Καλησπέρα, είμαι καλύτερα αλλά όχι καλά. Θέλω λίγες μέρες ακόμα! Μην περιμένετε απάντηση τώρα με κουράζει πολύ να σας απαντάω. Σας ευχαριστώ πολύ θα πούμε σε λίγες μέρες».

Τώρα επανήλθε με νέα ανάρτηση και ακόμα πιο αισιόδοξο μήνυμα. Συγκεκριμένα ανέβασε φωτό μέσα από τον θάλαμο και έγραψε στη λεζάντα της: «Μια κυριακάτικη καλημέρα με υπομονή και κουράγιο. Ελπίζω την ερχόμενη να είμαι σπίτι».

Να θυμίσουμε ότι ο Ηλίας Μαμαλάκης είχε εισαχθεί ξανά στο νοσοκομείο τον Νοέμβριο του 2022 και μάλιστα είχε νοσηλευτεί στην εντατική σε νοσοκομείο της Κύπρου, κάτι που πάλι είχε ανακοινώσει μέσω facebook αναφέροντας στην ανάρτησή του: «Από την εντατική του κρατικού νοσοκομείου Λευκωσίας τους χαιρετισμούς μου. Πάω καλά. Οι Κύπριοι είναι πολύ μπροστά στο ΕΣΥ. Ταχύτατοι αποτελεσματικοί».

Δείτε τη νέα του ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο:

mamalakis-anartisi.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved