Το ανησυχητικό ποστ της συζύγου του Φωκά: «Ανέβασε πυρετό. Μόλις εχθές βγήκαμε από το νοσοκομείο»
Showbiz

Το ανησυχητικό ποστ της συζύγου του Φωκά: «Ανέβασε πυρετό. Μόλις εχθές βγήκαμε από το νοσοκομείο»

Το τελευταίο διάστημα η κατάσταση είναι δύσκολη στο σπίτι της οικογένειας του Σπύρου Φωκά στην Κόρινθο μιας και τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του Λίλιαν αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα υγείας που τους οδήγησαν στο νοσοκομείο. 

Η φωτιά που ξέσπασε στην Κόρινθο πριν από περίπου δύο εβδομάδες βρισκόταν πολύ κοντά στο σπίτι του ζευγαριού. Από τη φωτιά επιβαρύνθηκε η υγεία του Σπύρου Φωκά ο οποίος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα. Λίγα 24ωρα μετά όμως ήρθε και άλλο χτύπημα για το ζευγάρι. Από την αγωνία για τη φωτιά αλλά και τον φόβο για την εύθραυστη υγεία του κορυφαίου Έλληνα ηθοποιού, η σύζυγός του Λίλιαν κατέρρευσε και όπως διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο της Κορίνθου είχε υποστεί οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Αμέσως εισήχθη στην εντατική όπου και παρέμεινε τα δύο πρώτα κρίσιμα 24ωρα. Ευτυχώς όλα πήγαν κατ' ευχή.

fokas.jpg

Πριν από δύο μέρες ο Σπύρος και η Λίλιαν Φωκά πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο, χαρούμενοι που επέστρεφαν και πάλι σπίτι τους όμως δεν πρόλαβαν να χαρούν και για πολύ αφού όπως αποκάλυψε με ένα ανησυχητικό ποστ της εκείνη, ο Σπύρος Φωκάς ανέβασε ξαφνικά πυρετό την αμέσως επόμενη μέρα.

Συγκεκριμένα έγραψε στο ποστ της: «Απόψε δε θα κοιμηθώ. Ο Αετός μου ανέβασε πυρετό. Μόλις εχθές βγήκαμε από το Νοσοκομείο!!!!!Ετοιμάζω ότι πρέπει να πάρω μαζί μου. Ένα χειρουργείο για να γίνω καλά. Εντός των ημερών. Προσευχούλα να πέσει ο πυρετός... Προσευχούλα να γυρίσω γρήγορα...»

fokas-(4).webp

Αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις που έκανε πριν από λίγες ώρες, και αυτό το πρόβλημα υγείας ξεπεράστηκε αφού η Λίλιαν Φωκά ανέβασε αρχικά μία σειρά φωτογραφιών του Σπύρου Φωκά που της ξύπνησαν όμορφες αναμνήσεις και σήμερα (30/7) ένα τραγούδι, τους στίχους του οποίου έχει γράψει ο αγαπημένος ηθοποιός.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved