Η Βασιλική από τη Γη της Ελιάς κάνει διακοπές στο Δουβλίνο, παρέα με πανέμορφα ελάφια!
Showbiz

Η Βασιλική από τη Γη της Ελιάς κάνει διακοπές στο Δουβλίνο, παρέα με πανέμορφα ελάφια!

Μπορεί στο τελευταίο επεισόδιο της Γης της Ελιάς να μείναμε με το στόμα ανοιχτό με το τρομερό ατύχημα που είχε η Βασιλική Καπερνάρου -κατά κόσμον Ιφιγένεια Τζόλα- στη βόλτα με το σκάφος, όμως η ηθοποιός μέχρι να ξεκινήσουν ξανά τα γυρίσματα, δείχνει να περνάει υπέροχα. 

Σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα των επεισοδίων για την τρίτη σεζόν της αγαπημένης σειράς του Mega, η όμορφη ηθοποιός έδειξε προτίμηση για τουρισμό στο εξωτερικό και έτσι έφυγε για την Ιρλανδία που αυτόν τον καιρό έχει ιδανικό κλίμα.

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη, ό,τι πρέπει δηλαδή για να απολαύσει κανείς τις διακοπές του.

Μάλιστα η Ιφιγένεια σήμερα ανέβασε και φωτογραφίες από την επίσκεψή της στο Dublin Phoenix Park, ένα απίστευτης ομορφιάς πάρκο στην καρδιά του Δουβλίνου που ο επισκέπτης έρχεται σε πολύ στενή επαφή με τη φύση.

Η Ιφιγένεια Τζόλα έδειξε να ξετρελαίνεται με αυτή την τόσο όμορφη βόλτα αλλά κυρίως με το μονοπάτι που ακολούθησε και την οδήγησε σε μία περιοχή με πολλά ελάφια τα οποία ήταν αξιολάτρευτα. Την άφησαν να τα χαϊδέψει αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί της όση ώρα εκείνη τα παρατηρούσε και απολάμβανε αυτή την εξόρμησή της στη φύση.

Το συγκεκριμένο πάρκο είχε την ευκαιρία να δει από κοντά και ιστορικά μνημεία της Ιρλανδίας αλλά και να γευτεί ντόπιες παραδοσιακές γεύσεις που δεν έχουν καμία σχέση με τη μεσογειακή κουζίνα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved