James Καφετζής: Η συγκινητική κίνησή του μετά τις φωτιές στη Ρόδο και οι... καρδούλες του Μπάρτζη!
Showbiz

James Καφετζής: Η συγκινητική κίνησή του μετά τις φωτιές στη Ρόδο και οι... καρδούλες του Μπάρτζη!

Φαίνεται πως πλέον έχουν αποκατασταθεί πλήρως οι σχέσεις ανάμεσα στον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη ο οποίος είδε το μεγάλο έπαθλο του Survivor All Star να φεύγει μέσα από τα χέρια του και να πηγαίνει στον Σάκη Κατσούλη. 

Τζέιμς και Νίκος ήταν κολλητοί το 2021 όταν βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor, όμως μετά από μία παρεξήγηση και αφότου τελείωσε το παιχνίδι, οι δυο τους έκαναν πολύ καιρό για να μιλήσουν.

james-kafetzis-(1).jpg

Ο James όμως τις τελευταίες μέρες των μεγάλων... μαχών του Νίκου με τον Σάκη για τις ψήφους που θα αναδείκνυαν τον μεγάλο νικητή του Survivor All Star βγήκε δημόσια και υποστήριξε τον αγρότη από την Κόρινθο, στήνοντας ουσιαστικά στο διαδίκτυο ολόκληρη... επιχείρηση υπέρ του ώστε να καταφέρουν όλοι μαζί να τον αναδείξουν σε μεγάλο νικητή.

Κάτι που προφανώς έμαθε αφότου βγήκε από το παιχνίδι ο Νίκος ο οποίος θα νιώθει ευγνωμοσύνη για την προσπάθειά του αυτή.

Γι' αυτό και τώρα είναι η δική του σειρά να ανταποδώσει, δείχνοντας τη συμπαράστασή του σε μία κίνηση του James Καφετζή που μόνο συγκίνηση θα μπορούσε να προκαλέσει.

james-kafetzis-(2).jpg

Ο Ροδίτης επιχειρηματίας ανέβασε σήμερα (30/7) δύο φωτογραφίες μαζί με μία σκυλίτσα που βρήκε στις φωτιές που έκαψαν το νησί. Το χαριτωμένο κατοικίδιο προφανώς έχασε τα αφεντικά του και εννοείται πως δεν είχε σπίτι πλέον για να ζήσει και έτσι την περιμάζεψε ο Τζέιμς ο οποίος και έβγαλε τη φωτό της στα social μήπως βρεθεί η οικογένειά της. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί, όπως τόνισε ο Τζέιμς, είναι διατεθειμένος να ασχοληθεί με την υιοθεσία της από κάποιον που θα την αγαπά και θα την προσέχει. Ακόμα και αν δεν βρεθεί όμως κάποιος, ο Τζέιμς θα είναι εκείνος που θα την υιοθετήσει και μάλιστα ζήτησε βοήθεια από τους διαδικτυακούς της φίλους προκειμένου να βρουν ένα όνομα που να της ταιριάζει.

Ο Νίκος Μπάρτζης ήταν από τους πρώτους που σχολίασαν το post του Τζέιμς στέλνοντάς του καρδούλες για την όμορφη αυτή πρωτοβουλία του:

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-3072023-31020-mm.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved