Ρούλα Κορομηλά: «Καταγγέλλει» δημόσια τον κολλητό της φίλο – «Αλλού τρώει και πίνει…Ντροπή»
Showbiz

Ρούλα Κορομηλά: «Καταγγέλλει» δημόσια τον κολλητό της φίλο – «Αλλού τρώει και πίνει…Ντροπή»

Η Ρούλα Κορομηλά έχει τους φίλους της κορόνα στο κεφάλι της και καθημερινά μοιράζεται μέσα από τα social media στιγμές που περνάει μαζί τους.

Εκτός από τον Παντελή Καναράκη η παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα δεμένη με τον Αργύρη Αγγέλου, μια φιλία που κρατάει χρόνια.

Η παρουσιάστρια και ο ηθοποιός είναι πολύ δεμένοι και συχνά μοιράζονται μαζί χιουμοριστικά βίντεο. Αυτή τη φορά όμως η Ρούλα θέλησε να καταγγείλει μέσω tik tok αυτό που την ενοχλεί από τον αγαπημένο της φίλο.

Η ίδια μίλησε αστειευόμενη για τον Αργύρη Αγγέλου καθώς ο ίδιος φροντίζει να μαγειρεύει για τους άλλους φίλους του και όταν πηγαίνει στο δικό της σπίτι δίνει «πάσα» στα delivery.

koromila_aggelou.jpg

«Γεια σας, παιδιά, θέλω να καταγγείλω τον Αργύρη Αγγέλου ότι μαγειρεύει και φτιάχνει καταπληκτικά πράγματα, τα οποία τα μοιράζει από εδώ και από εκεί, στους άλλους φίλους του κι όταν έρχεται εδώ στο σπίτι όλο παραγγέλνουμε.

Δεν μπαίνει στον κόπο να κουνηθεί ο ποπός του, να πάει στην κουζίνα να μαγειρέψει, και τρώει πιτόγυρα εδώ. Αλλού τρώει και πίνει, αλλού πάει και τα δίνει» είπε με νόημα με τον ηθοποιό να σχολιάζει γελώντας «Ντροπή».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved