Η ανάρτησή της Μαλέσκου για τη φωτιά στο Κρήτη TV: «Αυτά που είχα μάθει εκεί δεν τα βρήκα εδώ»
Showbiz

Η ανάρτησή της Μαλέσκου για τη φωτιά στο Κρήτη TV: «Αυτά που είχα μάθει εκεί δεν τα βρήκα εδώ»

Τη φωτιά που ξέσπασε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου «Κρήτη TV» θέλησε να σχολιάσει η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Ιωάννα Μαλέσκου διαβάζοντας την είδηση για την πυρκαγιά που ξέσπασε, έστειλε το δικό της μήνυμα καθώς ο εν λόγω όμιλος ήταν το προηγούμενο τηλεοπτικό της σπίτι πριν έρθει στην Αθήνα και συνεργαστεί με τον ΣΚΑΙ.

Η παρουσιάστρια ζούσε για χρόνια στο Ηράκλειο και όπως ήταν φυσικό επηρεάστηκε ιδιαίτερα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Η Ιωάννα Μαλέσκου αναδημοσίευσε την είδηση στον προσωπικό της λογαριασμό και έγραψε: «Μιλώντας για φωτιές όλο αυτό το διάστημα, άλλη μια, διαφορετική αλλά εξίσου αμείλικτη, ήρθε να μαυρίσει την καρδιά μου.

Στην εφημερίδα Νέα Κρήτη του ομίλου της Κρήτη TV, της οικογένειάς μου για πάντα. Εκεί ξεκίνησα τη διαδρομή μου. Εκεί έκανα τους φίλους μου. Από εκεί έφυγα για να έρθω Αθήνα. Εκεί με άφησαν να ανοίξω τα φτερά μου και μου έδωσαν τις ευχές τους για τη νέα μου ζωή.

ioanna-maleskou-2.jpg

Πάντα θα θεωρώ τον εαυτό μου “παιδί της Κρήτης”. Μακάρι να ήμουν κοντά να βοηθήσω. Όπως ενημερώνομαι ότι βοηθούν αυτή τη στιγμή συνάδελφοι που βρίσκονται σε άδεια, κι όμως τρίβουν πατώματα και σκουπίζουν τη στάχτη. Όπως με κόπο και με όλες τις δυνάμεις φρόντισαν να ενημερώνονται οι Κρητικοί έστω και ψηφιακά μέχρι να ξαναβγεί σε έντυπη μορφή!

Αυτή είναι αγάπη για τη δημοσιογραφία. Αγάπη και αλληλεγγύη. Μα πάνω από όλα η αγκαλιά που δίνεις στην οικογένειά σου. Αυτά είχα μάθει εκεί. Αυτά δεν θα βρήκα δυστυχώς εδώ. Αυτά μου λείπουν. Η εφημερίδα Νέα Κρήτη είναι σαν τον Φοίνικα, αναγεννάται από τις στάχτες της. Υπομονή και δύναμη σε όλους σας», έγραψε η παρουσιάστρια.

Δείτε την ανάρτηση:

μαλεσκου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved