Εξιτήριο για τον Ηλία Μαμαλάκη – Όσα αποκάλυψε η σύζυγός του για την κατάσταση της υγείας του
Showbiz

Εξιτήριο για τον Ηλία Μαμαλάκη – Όσα αποκάλυψε η σύζυγός του για την κατάσταση της υγείας του

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μετά από 16 ημέρες νοσηλείας σε νοσοκομείο της Αθήνας θα πάρει σήμερα, 31 Ιουλίου, εξιτήριο και θα επιστρέψει στο σπίτι του.

Ο αγαπημένος τηλεμάγειρας και παρουσιαστής εισήχθη στο νοσοκομείο στις 15 Ιουλίου και μετά από δύο σχεδόν εβδομάδες αναμένεται σήμερα να βγει από το νοσοκομείο.

mamalakis-sizigos.jpg

Η σύζυγος του, Ντορίτα Πετρατζά μίλησε στην εφημερίδα Espresso για την κατάσταση της υγείας του και αποκάλυψε: «Είναι καλά ο Ηλίας… θα επιστρέψουμε σπίτι μας. Πήγαν όλα πολύ καλά. Απλώς χρειάστηκε να μείνει παραπάνω στο νοσοκομείο γιατί του χορηγήθηκε ενδοφλέβια αντιβίωση. Διαφορετικά θα είχε βγει ήδη… Θα καλυτερέψει και άλλο η διάθεσή του όταν επιστρέψουμε σπίτι».

Να σας θυμίσουμε ότι ο Ηλίας Μαμαλάκης είχε εισαχθεί ξανά στο νοσοκομείο τον Νοέμβριο του 2022 και μάλιστα είχε νοσηλευτεί στην εντατική σε νοσοκομείο της Κύπρου, κάτι που πάλι είχε ανακοινώσει μέσω facebook αναφέροντας στην ανάρτησή του: «Από την εντατική του κρατικού νοσοκομείου Λευκωσίας τους χαιρετισμούς μου. Πάω καλά. Οι Κύπριοι είναι πολύ μπροστά στο ΕΣΥ. Ταχύτατοι αποτελεσματικοί» και σε λιγότερο από ένα χρόνο αναγκάστηκε να νοσηλευτεί ξανά και σήμερα παίρνει εξιτήριο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved