Μαντόνα: Η ανάρτηση μετά την περιπέτεια της υγείας της - «Συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που ζω»
Showbiz

Μαντόνα: Η ανάρτηση μετά την περιπέτεια της υγείας της - «Συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που ζω»

Μετά την περιπέτεια της υγείας της και τη νοσηλεία της στην εντατική, η Μαντόνα πια βρίσκεται στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη και έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δηλώνοντας ευγνώμων που που είναι ζωντανή.

Στο μακροσκελές μήνυμά της η Μαντόνα αναφέρει: «Η αγάπη της οικογένειας και των φίλων είναι το καλύτερο φάρμακο. Έναν μήνα έξω από το νοσοκομείο και μπορώ να σκεφτώ.

Ως μητέρα μπορείς πραγματικά να αναλωθείς στις ανάγκες των παιδιών σου και στα φαινομενικά ατελείωτα δώρα… Αλλά όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα, τα παιδιά μου με βοήθησαν πραγματικά. Είδα μια πλευρά τους που δεν είχα δει ποτέ πριν. Αυτό έκανε τη διαφορά.

1675202327819-61590106-madonna-3.jpg

Το ίδιο ισχύει και για την αγάπη και την υποστήριξη από τους φίλους μου. Αν κάνετε ζουμ στην εικόνα που κρατάω θα δείτε μια πολαρόιντ που τράβηξε ο Andy Warhol με τον Keith Haring να φοράει ένα σακάκι με το πρόσωπο του Michael Jackson ζωγραφισμένο πάνω του.

475c7e59-madonna-grammys-2023-02.jpg

Ένα τέλειο τρίγωνο λαμπρότητας. Καλλιτέχνης που άγγιξε τόσες πολλές ζωές, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου. Έκλαψα όταν άνοιξα αυτό το δώρο γιατί συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που ζω.

Και πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους και τόσους άλλους που επίσης έχουν φύγει. Σας ευχαριστώ @guyoseary για αυτό το δώρο! Και ευχαριστώ όλους τους αγγέλους μου που με προστάτεψαν και με άφησαν να μείνω για να τελειώσω τη δουλειά μου! » και δημοσίευσε τις παρακάτω φωτογραφίες στο Instagram της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved