Καίτη Γκρέυ: Φουντώνει ο «πόλεμος» ανάμεσα στην οικογένεια για την επιμέλεια της τραγουδίστριας
Showbiz

Καίτη Γκρέυ: Φουντώνει ο «πόλεμος» ανάμεσα στην οικογένεια για την επιμέλεια της τραγουδίστριας

Φουντώνει ο πόλεμος ανάμεσα στην οικογένεια της Καίτης Γκρέυ.

Στο Κτίριο 4 της Ευελπίδων εκδικάστηκε χθες το μεσημέρι, 31 Ιουλίου, η υπόθεση για την επιμέλεια της Καίτης Γκρέυ, την οποία ζήτησε με εξώδικο ο πρωτότοκος γιος της Φίλιππος.

1675216270610-445333061-kaiti-grey-12.webp

Ωστόσο, από την απέναντι πλευρά βρέθηκαν τόσο ο εγγονός της μεγάλης τραγουδίστριας Κώστας Ηλιάδης όσο και η νύφη της Εφη, μαζί με τον δικηγόρο τους Οθωνα Παπαδόπουλο, μια και ζήτησαν και εκείνοι να έχουν την επιμέλειά της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, οι δύο αντίδικες πλευρές αναφέρθηκαν λεπτομερώς σε γεγονότα, ενώ δόθηκε στο δικαστήριο και βιντεοσκοπημένο υλικό από την πλευρά των εγγονιών της. Τα αίματα μεταξύ των δύο πλευρών άναψαν όταν ο πρωτότοκος γιος της ερμηνεύτριας Φίλιππος αναφέρθηκε στον αδερφό του Βασίλη Ηλιάδη (πατέρα της Αγγελικής Ηλιάδη), ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από δύο χρόνια!

7ccb67ed-1680972240503-734783449-gkrey2.webp

Ολα άρχισαν πριν από περίπου έναν μήνα, όταν ο πρωτότοκος γιος της τραγουδίστριας, Φίλιππος, με εξώδικο που εστάλη στο σπίτι της μητέρας του, στη Νέα Σμύρνη, ζητούσε την επιμέλειά της.

Άμεση ήταν η αντίδραση από την Έφη Ηλιάδη -νύφη της και πρώην σύζυγο του αείμνηστου γιου της, Βασίλη- αλλά και από τα δύο εγγόνια της τραγουδίστριας, Αγγελική Ηλιάδη και Κώστα, οι οποίοι υπερασπίζονται την επιθυμία της 99χρονης ερμηνεύτριας να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι και τον θάνατό της. Μάλιστα, η Αγγελική Ηλιάδη έχει δώσει εντολή στη μητέρα της να πληρώνει εκείνη τα πάγια μηνιαία έξοδα της γιαγιάς της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved