Μπέσσυ Αργυράκη: Μιλά πρώτη φορά για το ατύχημα που είχε  – «Έπεσα με το κεφάλι στα χαλίκια»
Showbiz

Μπέσσυ Αργυράκη: Μιλά πρώτη φορά για το ατύχημα που είχε – «Έπεσα με το κεφάλι στα χαλίκια»

Η Μπέσσυ Αργυράκη είχε ένα ατύχημα σε συναυλία που συμμετείχε στην παραλία Αγίας Τριάδας, του δήμου Θερμαϊκού, στη Θεσσαλονίκη, όταν έπεσε από τη σκηνή την ώρα που τραγουδούσε.

Την ώρα που η τραγουδίστρια ερμήνευε γνωστά τραγούδια της στο πλαίσιο της «Γιορτής του Τρύγου», και, ενώ χόρευε, σκόνταψε από το ηχείο, με αποτέλεσμα να πέσει από την εξέδρα που είχε στηθεί και να βρεθεί στο κενό προκαλώντας ανησυχία στους παρευρισκόμενους.

Άμεσα η Μπέσσυ Αργυράκη μεταφέρθηκε σε κλινική, όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και η τραγουδίστρια έκανε τις πρώτες δηλώσεις μέσα από το νοσοκομείο στην εκπομπή, Καλοκαίρι #Yes, όπου σήμερα παίρνει και εξιτήριο από το νοσοκομείο.

besi.jpg

Συγκεκριμένα ανέφερε η Μπέσσυ Αργυράκη: «Είμαι έτοιμη να φύγω από το Διαβαλκανικό. Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς εδώ που η νευρολόγος χόρευε συμπτωματικά ήταν εκεί και με βοήθησε. Και τη Σοφία Βόσσου που παρευρέθηκε κοντά μου. Ήταν μια λαοθάλασσα από κόσμο, όλοι όρθιοι να χορεύουν.

Μου δημιούργησε μια μεγάλη χαρά, σκόνταψα στο μόνιτορ γιατί ήταν μπροστά στην σκηνή, με έκανε να χάσω τον βηματισμό μου που πήγα με το κεφάλι. Δεν ξέρω πώς προέκυψε, μάλλον πήγα να πιαστώ και με έκανε να γείρω μπροστά. Έπεσα στα χαλίκια.

Ελαφρώς αστειευόμενο θα πω για πρώτη φορά ότι ήταν μάτι. Το αποτέλεσμα είναι ότι είμαι πολύ τυχερή, έχω κλάψει πολλές φορές από συγκίνηση. Έχω ευχαριστήσει τον φύλακα – άγγελό μου που ήταν δίπλα μου, μου δίνει κουράγιο να το αντιμετωπίσω και να αφήσω πίσω τον κίνδυνο. Και τώρα ο κίνδυνος θα μπορούσε να ήταν να μείνω παράλυτη.

argiraki-besi.jpg

Οι άνθρωποι ίσως φοβήθηκαν και έκαναν πίσω όταν έπεφτα. Τους ήρθε ξαφνικό, δεν το περίμεναν.

Το κούτελό μου είχε χτυπήσει. Μία γρατζουνιά δεν έχω σε όλο το σώμα αλλά με το κούτελο σιγά σιγά θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση».

Δείτε τις πρώτες δηλώσεις της παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved