Χριστίνα Ψάλτη: Αποκλειστικές εικόνες από το μοναδικό birthday party της κόρης της! Έγινε 3 ετών!
Showbiz

Χριστίνα Ψάλτη: Αποκλειστικές εικόνες από το μοναδικό birthday party της κόρης της! Έγινε 3 ετών!

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας βιώνει την απόλυτη ευτυχία η Χριστίνα Ψάλτη, απολαμβάνοντας τη μητρότητα μέσα από τα μάτια της χαριτωμένης κόρης της Αριάδνης που έγινε τριών ετών!

Φυσικά το γεγονός δεν θα μπορούσε να μην εορταστεί αναλόγως από τους δύο ευτυχισμένους γονείς της που θέλουν να βλέπουν την πριγκίπισσά τους πάντα χαρούμενη.

xristina-psalti.jpg

Τα γενέθλια της μικρούλας συνέπεσαν με το κλείσιμο του βρεφονηπιακού σταθμού που πηγαίνει η Αριάδνη και έτσι είχε καλέσει όλους τους φίλους της από εκεί ενώ δεν έλειπαν φυσικά οι παππούδες και οι γιαγιάδες της αλλά και η πιο αγαπημένη της όλων, η θεία της Γωγώ, η αδελφή της Χριστίνα στην οποία η εορτάζουσα έχει μεγάλη αδυναμία.

Το πάρτι που οργάνωσε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια η ευτυχισμένη μανούλα ήταν θεματικό με τις γατούλες, που είναι αγαπημένες της Αριάδνης να πρωταγωνιστούν όπως και το μοβ χρώμα που είναι επίσης αγαπημένο χρώμα της μικρής.

xristina-psalti11.jpg

Η Χριστίνα Ψάλτη

Και μπορεί η Αριάδνη να ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια του πάρτι όμως την παράσταση, τουλάχιστον στυλιστικά έκλεψε η Χριστίνα Ψάλτη η οποία είχε επιλέξει για την περίσταση ένα εντυπωσιακό φόρεμα Kathy's Angels από τη Γλυφάδα ενώ τα μαλλιά και το μακιγιάζ της είχε επιμεληθεί ο γνωστός hair και Make up artist Constantinos Vasou.

Δείτε παρακάτω αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε το gossip-tv από την όμορφη αυτή εκδήλωση:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved